Gunah kecisi ilan etmek icin yer ariyon hee :dSanjiye bak mangada bütün şovları çaldığı yetmezmiş gibi bu konuda da çaldı
Gunah kecisi ilan etmek icin yer ariyon hee :dSanjiye bak mangada bütün şovları çaldığı yetmezmiş gibi bu konuda da çaldı
Ben de diyorum ki o anki durumda savaşmaları intiharla aynı şey. 4 kişiyle BM tayfasının bölgesinde neye savaşıyolar? Bomba bile patlamasa gene kaçamazlardı. Ölürlerdi. Ölmeleri mi yoksa Sanjiden dayak yemeleri mi? Hangisi mantıklı?Öncelikle anlamamak için uğraşmıyorum düşüncemi yazıyorum... Bende diyorum ki; Arkadaşların gelmiş artık ve gitmeyecekler belli... o saatten sonra kalkın beraber savaşın... zaten sonunda öyle oldu ne gerek vardı şimdi o kadar saçmalığa? O zaman öleceğiz diye KK'liği falan bırakıp millete boyun eğsinler...
sen sinirlenme tosunum.yarabbi betonla tartisayim su kabza sevdalilariyla tartismayim.
Bundan sonra kendimi ceki duzen veriyorum sinirlendim gece gece
sen kripto sanjicisin.ciddiye almıyorum seni.Adam Big Mom'a damat olacak zorla, Nami ağlıyor Sanji yok diye başkası da niye teşekkür etmedi derdinde?
Dostum sen böyle barzo tavırlar sergileyecek bir adam değilsin lan. Yani benmi yanlış tanıdım bilmiyorum da hem hoş değil hem de sana yakışmıyor bu tarz.yarabbi betonla tartisayim su kabza sevdalilariyla tartismayim.
Bundan sonra kendimi ceki duzen veriyorum sinirlendim gece gece
Aa bak Sanji orada da kendini feda etmek istemişti.Tabii canım Kuma önüne yatan da Zoro değildi zaten... adam canını vermedi tayfa için doğru... okumasak mangayı yerdim de allahtan okuyorum :d
Çok haklısın. Sanjinin elinde bomba, Judgeler Zeffi öldürcek aynnn çok mantıklıSanji naz yapmasa Bm gelmeden kaçarlardı zaten.
Sanjinin de öne atlamasını unutman peki?Tabii canım Kuma önüne yatan da Zoro değildi zaten... adam canını vermedi tayfa için doğru... okumasak mangayı yerdim de allahtan okuyorum :d
Sanji'nin istediği; Kuyruklarını sıkıştırıp gitmeleri/kaçmaları... Bizimkiler de bunu asla yapmaz... her gün ölümün eşiğine geliyor adamlar ama en azından omuz omuza savaşıyorlar... Yani en azından öllmeleri daha onurlu ve mantıklı ki Luffy bunun için geri vites yapmadı... Neyse zaten Sanji iradesiz bir tip...Ben de diyorum ki o anki durumda savaşmaları intiharla aynı şey. 4 kişiyle BM tayfasının bölgesinde neye savaşıyolar? Bomba bile patlamasa gene kaçamazlardı. Ölürlerdi. Ölmeleri mi yoksa Sanjiden dayak yemeleri mi? Hangisi mantıklı?