Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Roronoa Zoro

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 499 91.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 46 8.5%

  • Kullanılan toplam oy
    544
Anlamamak için uğraşıyosun di mi? Tayfadan 4 kiiinin koskoca Big Mom korsanlarına karşı nasıl karşı çıkmalarını beklersin? Bak ortada Bege, Ceaser, zehirli bomba, pastanın patlaması ve Jinbe yok. Çıkış yolu yok o savaş olurken. O anki düşünceyle ölüm GARANTİ.
Öncelikle anlamamak için uğraşmıyorum düşüncemi yazıyorum... Bende diyorum ki; Arkadaşların gelmiş artık ve gitmeyecekler belli... o saatten sonra kalkın beraber savaşın... zaten sonunda öyle oldu ne gerek vardı şimdi o kadar saçmalığa? O zaman öleceğiz diye KK'liği falan bırakıp millete boyun eğsinler...
 
İşte yanlış olduğunu düşünmeme sebebim bu zaten. Onu belirttim.

Kendisini kurtarmak için gelen kaptanını döven ve ölüme terk eden karakterin fanlarının bu konuda eleştiri yapmaları da ayrı bir ironi sanırım. Neyse, iyi geceler.
Karakterleri tanıyıp niyetlerini anladıktan sonra bunlar çok uzatılacak muhabbetler değil aslında. Yanlış yapmıştır der geçersin. Zoro ve Sanji için de bu durum geçerli ama KF'de bu kafayla yorum atan sayısı çok az olduğundan herkes birbirini gömmeye yer arıyor. Sıkıntı o.
 
Tayfayı düşünen Sanji, kaptanını dövüyor ve ona doğru giden bir ordunun insafına bırakarak ölüme terk ediyor. Sonra çiçek topluyor. Demek ki tayfayı düşünmese Luffy'nin yemeğine zehir koyacak. :flaugh:
Hayır her şey ortada yani... sonra lafı yine Zoro fanları yiyor şöyleler böyleler diye... Sanji'nin wcı da yaptıklarının en ufak affı ve açıklaması yok.. Biraz haysiyeti olsaydı kalkar kaptanı yanına gelmiş o kadar, beraber savaşırdı... :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık