güzel dövdü çünkü niye diyelim.Olayı bilmiyorum ama Sanji fanları neden Sanji luffy’e vurmamalıydı demiyorlar hiç :/
güzel dövdü çünkü niye diyelim.Olayı bilmiyorum ama Sanji fanları neden Sanji luffy’e vurmamalıydı demiyorlar hiç :/
Hayırdır Cap şimdi kabza sevdalıları mı olduk?yarabbi betonla tartisayim su kabza sevdalilariyla tartismayim.
Bundan sonra kendimi ceki duzen veriyorum sinirlendim gece gece
Yonkou tayfasıyla bir mi? Peki. Luffynin WCIden çıkarken hala bir Kata etmediğini ve BM açlık krizine girdiği için kaçabildiklerini unutuyosun herhaldeSanji'nin istediği; Kuyruklarını sıkıştırıp gitmeleri/kaçmaları... Bizimkiler de bunu asla yapmaz... her gün ölümün eşiğine geliyor adamlar ama en azından omuz omuza savaşıyorlar... Yani en azından öllmeleri daha onurlu ve mantıklı ki Luffy bunun için geri vites yapmadı... Neyse zaten Sanji iradesiz bir tip...
Çünkü başka seçeneği yoktu :/Olayı bilmiyorum ama Sanji fanları neden Sanji luffy’e vurmamalıydı demiyorlar hiç :/
Herkesi adam yerine koymak zorunda değilsin. Birinin vakit kaybı olacağını düşünüyorsan bak dalgana. Seviyeyi düşürmeye gerek yokAbi yoruma boş dediler ya orda gittim ben.
İşte çaresizliğini bu hareketinden anlaman lazım adamın.Luffy'nin uzaklasmayacağını bilmeliydi. Zoro ne olursa olsun kaptanına asla vurmazdı.
Bunla mı tatmin oluyorsanız ne mutlu Sanji fanlarınagüzel dövdü çünkü niye diyelim.
Vurarak iyilik yapmış bir de. Sanji'nin, Luffy'yi dövmesinin ne faydası olduğunu da yazsalar keşke. Luffy'yi bitkin düşürmek ve düşman bölgesinde ölüme terk etmek Luffy'nin hayatını kurtarmış. Luffy'nin vazgeçmeyeceğini akıl edememesi ve yıllardır Luffy'yi tanıyamaması da ayrı komedi.Olayı bilmiyorum ama Sanji fanları neden Sanji luffy’e vurmamalıydı demiyorlar hiç :/
Ben etmek istemedi mi dedim...? .dAa bak Sanji orada da kendini feda etmek istemişti.
:d
Yoo unutmadım...Sanjinin de öne atlamasını unutman peki?
Ben de diyorum ki bunlar her zaman olan şeyler... Korsanlar adamlar...Yonkou tayfasıyla bir mi? Peki. Luffynin WCIden çıkarken hala bir Kata etmediğini ve BM açlık krizine girdiği için kaçabildiklerini unutuyosun herhalde