Usopp Jyabura tarafından katledilmek üzereyken verdiği tepki örnek olarak yeter benceKuina için bir şey diyemem de öteki saydıklarını kendisi için bir amaç olarak gördüğünü sanmıyorum.
Usopp Jyabura tarafından katledilmek üzereyken verdiği tepki örnek olarak yeter benceKuina için bir şey diyemem de öteki saydıklarını kendisi için bir amaç olarak gördüğünü sanmıyorum.
Robini hatırlamıyorum ama Usopp olayıyla fazlasıyla fark var. Sanji Zoudayken Luffye karşı ters hiçbir şey yapmıyor. Aksine konu BM gibi biriyken sorunun olduğu belli. Usopp da Zoronun önünde direkt kaptana saygısızlık söz konusu ve haklı olarak özür dilemezse geri dönemez diyor. Sanjide başımıza boş bela açıyo diye laf ediyo.Yanlışın var. Zoro bunu 2 yıl önce de yaptı. Usopp olayında da Robin olayında da. Asıl sorun sanki Zoro değişmiş duygusuzlaşmış diye anlatman. Zoro hep böyleydi. Ama bak aynı Zoro Wanoda seneler sonra Sanjiye ortak diyip sırt sırta savaş verdi.
Daha önce çok konuşuldu bunlar, o yüzden çok uzatmak istemiyorum ama; Zoro'nun orada kızdığı şey, Sanji'nin Luffy'den bağımsız hareket etmesi. Namiler, Sanji'nin de kendileriyle gelebileceğini ama bunu tercih etmediğini söylüyorlar. Robin de; ''size başka çare bırakmamış,''diyor hatta. Düğünden önce vakti vardı vs. Bir ton sebep var orada. Neyse ya, kaç kere yazsam da aynı şeyleri görüyorum. Zoro ve Sanji, birbirlerini seviyorlar ama Zoro, Luffy'yi ve tayfanın bütünlüğünü her şeyin önüne koymuş durumda. Kendi çıkarı için bir şey demiyor ya da yapmıyor orada.Robini hatırlamıyorum ama Usopp olayıyla fazlasıyla fark var. Sanji Zoudayken Luffye karşı ters hiçbir şey yapmıyor. Aksine konu BM gibi biriyken sorunun olduğu belli. Usopp da Zoronun önünde direkt kaptana saygısızlık söz konusu ve haklı olarak özür dilemezse geri dönemez diyor. Sanjide başımıza boş bela açıyo diye laf ediyo.
Bebeliğinden beri kabza emiyor Red neyin tadı? Biri ensesine vursa da iki kılıç stiline geçse keşke.Çok fazla geliyor seriye bu adam
Ağzının tadını da biliyor Reis
Kuina ölmeden önce 2 kılıç kullanıyormuş zaten reis. O öldükten sonra onun kılıcını alıyor ve 3'e geçiyor.Bebeliğinden beri kabza emiyor Red neyin tadı? Biri ensesine vursa da iki kılıç stiline geçse keşke.
Kuina'nın kabzasıBebeliğinden beri kabza emiyor Red neyin tadı? Biri ensesine vursa da iki kılıç stiline geçse keşke.
Zoro'nun Zou'da Sanji'ye artistlik yaptığı bölümü tekrar okumak istiyorum kafamda olay net değil bakalım gerçekten ayıp etmişmi kaçıncı bölüm olduğunu bilen var mı?