wb daha marinefordun mukavemeti artırılmış süper alaşım çelik duvarını parçalayamıyor, orada oden olsa o duvarı keser denizcilere montelerdi. wb ve rojanın, oden kadar vurması mümkün değil.Farketmez.Roger bildiğin no diff attı Oden'e.Oden'in vurduğu Kaido'yla güncel Kaido da bir değildi ki gene.WB,Roger'in Oden kadar sağlam vurma ihtimali yok zaten,çok daha fazlasını vurur o ikili.Mangakanın bile 2 kral diye ayırdığı bir ikiliden bahsediyoruz.Oden yavaş gelsin.
Oden'in o ikiliden açık ara zayıf olduğunu gayet çizdi Oda.
Ben Zoro'nun Law'ı öyle aman aman zorlanmadan yeneceğini düşünüyordum ama son bir kaç bölümden sonra artık hangisi kazanırsa kazansın sınırına gelir.Law rahat alır diye bir olay olamaz,Zoro King seviyesinde bir adam olacak.
Law'ın bu seviyede birini rahat yenmesi ihtimal dahilinde değil.
İkinci olarak Zoro'da rahat yenemez çünkü Law'ın meyve gücü olsun koca ana karşısında yaptıkları olsun buna kanıttır.
Ya ben zaten Zoro'nun kazanma ihtimali olduğu her vs'de Zoro'ya oy atarım,bunda da oyum Zoro"ya gider.Ben Zoro'nun Law'ı öyle aman aman zorlanmadan yeneceğini düşünüyordum ama son bir kaç bölümden sonra artık hangisi kazanırsa kazansın sınırına gelir.
Zoro'nun Law'ı iradesi ile bastırıp son vuruşu atacağını düşünüyorum böyle kapışmalarda genelde iradesi üstün olan kazanır bence Zoro irade konusunda daha üstün.
Oden bariyeri geçemeyen Oden değil mi yanlış olmasınwb daha marinefordun mukavemeti artırılmış süper alaşım çelik duvarını parçalayamıyor, orada oden olsa o duvarı keser denizcilere montelerdi. wb ve rojanın, oden kadar vurması mümkün değil.
evet o oden den bahsediyorum. bariyer meyvesi adı üstünde bariyer zaten kesilebilse yada parçalanabilse bariyer olmaz başka bir şey olurdu.Oden bariyeri geçemeyen Oden değil mi yanlış olmasın
Bu mantıkla Law'ın herkesin yerini değiştirebilmesi,bölebilmesi falan lazım.Gerçekte ise böyle bir şey yok.evet o oden den bahsediyorum. bariyer meyvesi adı üstünde bariyer zaten kesilebilse yada parçalanabilse bariyer olmaz başka bir şey olurdu.