Law önce keser sonra diker...
Herhangi iki amiral BM'yi bir gün içinde yener.Hazımsızlık?
Mama için çok büyük sorun olmaz bence.
Embesil Linlin'e tersten okutmaları gerekir işte.Onu da yaparlar.Düzgün yazmayı bilmiyorlarsa okutmaları muhtemel, evet.
1 gün olmadan yenerler.Herhangi iki amiral BM'yi bir gün içinde yener.
Kata çok uzak gelecek diyordu koca anayı yenmeye ama Law ve Kid iki günde geldiler o noktaya. Şu an ikisi de sağ kol ayarı vardır.İki sağ kol koca anayı böyle yapıyorsa iki amiral alırmış hakkaten.Kaido boşa zavallısın dememiş buna.Embesil Linlin'e tersten okutmaları gerekir işte.Onu da yaparlar.
1 gün olmadan yenerler.
Herhangi iki amiral BM'yi bir gün içinde yener.
Hacı adası ortada. Kadında öyle bir rahatlık var ki sadece kendisi terk etmiyor, en güçlü evlatlarının bir kısmını da yanına alıyor.Embesil Linlin'e tersten okutmaları gerekir işte.Onu da yaparlar.
1 gün olmadan yenerler.
2 amiral Kaido'yu da alır yalnız.Kata'nın çok uzak gelecek dediği Linlin'in yenilmesi değil.Onu bile anlamamışsın .d Herif Luffy'nin kk olmasına diyor onu.Kata çok uzak gelecek diyordu koca anayı yenmeye ama Law ve Kid iki günde geldiler o noktaya. Şu an ikisi de sağ kol ayarı vardır.İki sağ kol koca anayı böyle yapıyorsa iki amiral alırmış hakkaten.Kaido boşa zavallısın dememiş buna.
Gerçeklerle yüzleşmeyi bilseydin 3 ruhunu kombinleyip Ulti'yi indiremeyen cacık imparatorun 2 amiral alabileceğini iddia etmezdinHacı adası ortada. Kadında öyle bir rahatlık var ki sadece kendisi terk etmiyor, en güçlü evlatlarının bir kısmını da yanına alıyor.
Çünkü biliyor. Sizin o iki amiralin o durumda bile adasına gidip keyfini kaçıracak cesareti yok.
Lütfen gerçeklerle yüzleşin arkadaşlar.
Şimdi tam olarak hatırlayamadım diyaloğu.Koca anayı da yenmeye gelecek misin dedikten sonra söylüyordu.At tekrar bakalım.Kaido’yu alamazlar çünkü Mom aptalca davranıp açık veriyor kendisine vurmalarına çok izin veriyor.Law bir saldırı yaptı anında balyozu yedi.Aynı karşılığı prometheus anca veriyor Mom yerine.2 amiral Kaido'yu da alır yalnız.Kata'nın çok uzak gelecek dediği Linlin'in yenilmesi değil.Onu bile anlamamışsın .d Herif Luffy'nin kk olmasına diyor onu.
Gerçeklerle yüzleşmeyi bilseydin 3 ruhunu kombinleyip Ulti'yi indiremeyen cacık imparatorun 2 amiral alabileceğini iddia etmezdin
Tabii ki kk olacağım diyor ondan önce Luffy 2 amiral falan Kaido'yu alır.Çok uçuyorsunuz.Kaido dediğin adam bağrını açıp gelin bana vurun diyen bir başka avel.Linlin'den tek farkı daha güçlü olup daha az avel olması.Şimdi tam olarak hatırlayamadım diyaloğu.Koca anayı da yenmeye gelecek misin dedikten sonra söylüyordu.At tekrar bakalım.Kaido’yu alamazlar çünkü Mom aptalca davranıp açık veriyor kendisine vurmalarına çok izin veriyor.Law bir saldırı yaptı anında balyozu yedi.Aynı karşılığı prometheus anca veriyor Mom yerine.
Oğlum o verdiğin örneğin bir anlamı olsa şimdiye uyanışla 2 zirve süpernova çoktan işini bitirirlerdi kadının. Bu kadın meyve falan kullanmadan çıplak elle Queen'i pataklayıp tek bakışıyla korkudan titretmiş kadın. Gene çıplak elle Marco'yu gırtlaklamış kadın. Ulti olayına çok takılma yani Oda sırf hikaye için Linlin'i Chopper'a bloklatmış adam.2 amiral Kaido'yu da alır yalnız.Kata'nın çok uzak gelecek dediği Linlin'in yenilmesi değil.Onu bile anlamamışsın .d Herif Luffy'nin kk olmasına diyor onu.
Gerçeklerle yüzleşmeyi bilseydin 3 ruhunu kombinleyip Ulti'yi indiremeyen cacık imparatorun 2 amiral alabileceğini iddia etmezdin
Hibrit formunda bu söylediğini yapmıyor Kaido.Amiralleri ejder haliyle karşılayacağını sanmıyorum çok ciddi olacaktır rakiplerin gücünü biliyordur.Tabii ki kk olacağım diyor ondan önce Luffy 2 amiral falan Kaido'yu alır.Çok uçuyorsunuz.Kaido dediğin adam bağrını açıp gelin bana vurun diyen bir başka avel.Linlin'den tek farkı daha güçlü olup daha az avel olması.