Law ve Kid, BM'ye karşı beraber savaşıyor ama bunu mümkün kılan kişi Law. Kidd orada saldırı gücü olarak var. Law ise hem saldırılardan kaçınmalarını sağlıyor hem de oldukça yıkıcı içten saldırıları var. Tabi en nihayetinde her ikisinin de az ya da çok etkili olabilmelerinin sebebi 2 v 1 oluşu. BM nasıl inecek hala bilmiyorum. Uyanışın getirdiği yorgunluktan sonra saldırılara nasıl dayanacaklar? Çok ciddi güçlenmeler gerekiyor. Araya başka etkenler girmeden, BM'yi indirebileceklerini düşünmüyorum.
Bu eşleşme bize nasıl bir güç göstergesi olacak o da belli değil. Law'ın yetenekleri sayesinde Yonkou karşısında varlık göstermeleri, onları Zoro'dan üstün görmeye yetmez. Luffy gibi özellikler sergilemelerini beklerim. Uyanış yeterli değil bana göre.
Zoro King'i indirince sağ kol klasmanında yerini alacaktır. Kidd ve Law'ın da bu seviyeden yukarda olduğunu düşünmüyorum şu an. Şu ana kadar gösterdikleriyle birebirde amiral alamazlar. BM bir şekilde inse bile, iki amiralin BM'ye yapacaklarını söylemeye pek gerek yok heralde.