Çatıda kaido ile teke tek kapıştı yara bıraktı. Sanırsın law teache bir şey yaptı.Zoro önce teke tek Yonko ile kapışsın sonra tartışırız kim kazanır diye.Şuan için law önde
Çatıda kaido ile teke tek kapıştı yara bıraktı. Sanırsın law teache bir şey yaptı.Zoro önce teke tek Yonko ile kapışsın sonra tartışırız kim kazanır diye.Şuan için law önde
öyle birşey olursa denizin 4 değil 3 yonkousu olur. O yüzden kolay kolay göremeyiz öyle bir sahne.Zoro önce teke tek Yonko ile kapışsın sonra tartışırız kim kazanır diye.Şuan için law önde
Bir totosundan solumadığı kalmış, onu da solumuştur.Çatıda kaido ile teke tek kapıştı yara bıraktı. Sanırsın law teache bir şey yaptı.
@Feitan 'a bak, kendimden utanıyorum ayağına Zoro ile Law'ı karşı karşıya getirip kaçmış.
Rakibinle kendin carpışsaydın da bu kirli oyunlara baş vurmasaydin.
Sanji zaten korsan?zoro ve killer kaptan olmamalarına rağmen zaten supernova olarak tanıtıldı. bunda şaşılacak ne var. sanji korsan olsaydı, o da süpernova olurdu.
sanji'nin durumu luffy ve zoro'dan farklı. zoro pirate hunter olarak isim yapmıştı, luffy'de croco'yu yendiği için ve lastik meyvesi yediği için hızla ünlendi. sanji ise korsandan ziyade garson ve aşçı olarak takılıyordu. kendine aşçılık dışında isim yapmak gibi bir derdi yoktu. hala da olduğunu pek sanmıyorum. ayrıca süpernovalar tanıtıldığı zamanlarda germa sanji'nin korsan olarak isim yapmasını engelleyecek hareketlerde bulunuyordu. sanji'de ben dünyanın en iyi martial artisti olacam diye hayal kurmuş olsa, o da süpernova olurdu. güç olarak süpernovaların altında değil.Sanji zaten korsan?
zoro zaten kaido ile kapışıp ona hasar vermedi miZoro önce teke tek Yonko ile kapışsın sonra tartışırız kim kazanır diye.Şuan için law önde