Zoro için dönüşmeye layık birisi bile değil artık law. Adam lucciyi yoldan geçerken aldı.
Normalde oy değiştirmesi kapalı olmayan anketlere ifrit olurum. Ama Zoro anketleri istisna. Çünkü biliyorum ki zamanında yolunu kaybetmiş yanlış tercihler yapmış senin gibi kardeşlerimiz için her zaman açık bir kapı bırakmalıyız. Herkes Law'dan yediği lokal anesteziler yüzünden bu duruma düşebilir, üzülme.
Bence tam dişe diş rakipler çok sağlam kapışma olurZoro önce teke tek Yonko ile kapışsın sonra tartışırız kim kazanır diye.Şuan için law önde
Senden hiç beklemezdim Mayki'ciğim. Neyse olur, o da olur. Gel ışığa doğru.Zamanında Zoro daha işlenmemişken (kafes itiyordu) Law'ın meyvesi yüzünden (kesme - gamma knife) vermiştim. Nadir patladığım bir durum
zoro ve killer kaptan olmamalarına rağmen zaten supernova olarak tanıtıldı. bunda şaşılacak ne var. sanji korsan olsaydı, o da süpernova olurdu.Lucci süpernova olsa Kid ve Law ile aynı karade resmedilecek bir karakterdi buradan hesap edin Zoro'nun büyüklüğünü.