Kaido başgan çıtayı zirve diye koymuş. Zoro Roger, Sanji de Ray olur. Luffy'nin olayı başka zaten artık.Law meyveli olduğuna göre meyvesiz Zoro'nun başarı kıstası Sanji diyebilir miyiz?
Kaido başgan çıtayı zirve diye koymuş. Zoro Roger, Sanji de Ray olur. Luffy'nin olayı başka zaten artık.Law meyveli olduğuna göre meyvesiz Zoro'nun başarı kıstası Sanji diyebilir miyiz?
Bu arada bu ciddi ciddi böyle. Şu an yeni nesilde bu tanıma uyan tek Kişi Zoro… Ryuma-Roger-Zoro…Reyiz yancılarla kıyaslanacak adam değil. Kaido diyor ki Nika'ya, sen meyve ile zirveye çıkabilirsin ama Roger gibi haki ile zirveye çıkacak birisi de olacak. Kastedilen kişi Zoro. O sözün altını dolduracak reyizden başka kimse yok.
O hafta Jump'ta kitlesi daha fazla olan kazanır.Amirallere kazandırırım gibi yapar Oda para için.@II. Invictus tek yeter hepsine.
@Millennium Wizard
Karıştırma oraları da konuya cevap ver. Kainat delici Law mı kazanır huff huff'cı Zuru mu? xd
Senden daha tehlikeli olamam.MW kime oynayacağını şaşırdığı için iki tarafında gönlü olsun diye böyle komikli mesaj atmış.Çok tehlikeli bu adam.
Şu an zaten meyvesiz olan ve Zoro'nun önünde olan Mihawk ve Shanks kaldı sadece.Bu arada bu ciddi ciddi böyle. Şu an yeni nesilde bu tanıma uyan tek Kişi Zoro… Ryuma-Roger-Zoro…
Şu an zaten meyvesiz olan ve Zoro'nun önünde olan Mihawk ve Shanks kaldı sadece.
100 yıl erken doğsaydı Garp meyvesi olurdu.Bu adam OPnin yaşayan tanrılarından.
Bunun geleceğini biliyordum. Ölmüş gitmiş bunakları hedef olarak görmüyorum. Zaman atlaması sonrası yonkou kadar edeceği de meçhul ayrıca.
Ölmüş gitmiş bunak atmak isteseydim yıllarını kumarla alkolle geçiren paslanmaktan heykele dönmüş Reyli'yi atardım.Bunun geleceğini biliyordum. Ölmüş gitmiş bunakları hedef olarak görmüyorum. Zaman atlaması sonrası yonkou kadar edeceği de meçhul ayrıca.
Garp artık müzeye kalktı. Seride ciddi bir aksiyona gireceğini sanmıyorum. Ayrıca dediğim gibi yonkou olan Shanks kadar etmez artık.Ölmüş gitmiş bunak atmak isteseydim yıllarını kumarla alkolle geçiren paslanmaktan heykele dönen Reyli'yi atardım.