MW kime oynayacağını şaşırdığı için iki tarafında gönlü olsun diye böyle komikli mesaj atmış.Çok tehlikeli bu adam.200 sayfa boş tartışma.
Law Zoro'yu ormana ışınlar.Daha sağını solunu bilmeyen Zoro kaybolur.Law hükmen kazanır.Konu kilit.
MW kime oynayacağını şaşırdığı için iki tarafında gönlü olsun diye böyle komikli mesaj atmış.Çok tehlikeli bu adam.200 sayfa boş tartışma.
Law Zoro'yu ormana ışınlar.Daha sağını solunu bilmeyen Zoro kaybolur.Law hükmen kazanır.Konu kilit.
Hocam sen görmeyeli iyice salmışsınFarkındamısınız, Zoro'yu saf dışı bırakmak için iki imparator güç birliği yapmak zorunda kaldı.
Reis gelsin de Zoro tek yesinAlpa günlerdir evde yastık ısırıyor ellerim kırılsaydı da kendimi banlatmasaydım diye. Çok pişman.
Boş yapıyor yine.Pert olup gittiniz haftalardır forumda yoksun bir de millete mi pert oldu diyorsun?
@Millennium Wizard baktı karşıda benim dengim kalmadı kendisi o tarafa geçti, öyle de delikanlı adamdırMW kime oynayacağını şaşırdığı için iki tarafında gönlü olsun diye böyle komikli mesaj atmış.Çok tehlikeli bu adam.
Sadece Law'ın son atağını yazsan ona da katılırdım1 ve 3 için farklı düşünüyoruz derim de ikinci madde sıkıntı tiksav. BM'nin Law'ı üstünden atamaması yalan yere lazer yemesi rakiplerini bırakıp gitmesi falan bunların hepsi mangaka ittirmesiyle olmuş şeylerdir. Lazeri egoya bağlasan acımazsızlığına rağmen merhamet etmesine bahane bulamazsın ona bahane olsan Law'ı üzerinden atamamasının izahı yok. BM malı dahi normalde bu saldırıları yemezdi derken bundan bahsediyorum süper çevik ve müthiş dövüşen bir karakter olmasından değil.
İşte sen gel bu adamı Bim poşeti yancınların yancısı Law'la karşılaştır. Olacak iş değil.Yeni nesilin meyvesiz zirvesi Zoro reyiz. Kaido'nun bu bölüm örnek verdiği Roger'ın yerini alabilecek tek kişi. Boşuna demedik Wano'dan sonra Zoro KK diye
Reyiz yancılarla kıyaslanacak adam değil. Kaido diyor ki Nika'ya, sen meyve ile zirveye çıkabilirsin ama Roger gibi haki ile zirveye çıkacak birisi de olacak. Kastedilen kişi Zoro. O sözün altını dolduracak reyizden başka kimse yok.İşte sen gel bu adamı Bim poşeti yancınların yancısı Law'la karşılaştır. Olacak iş değil.
Law meyveli olduğuna göre meyvesiz Zoro'nun başarı kıstası Sanji diyebilir miyiz?Yeni nesilin meyvesiz zirvesi Zoro reyiz. Kaido'nun bu bölüm örnek verdiği Roger'ın yerini alabilecek tek kişi. Boşuna demedik Wano'dan sonra Zoro KK diye