Alpa günlerdir evde yastık ısırıyor ellerim kırılsaydı da kendimi banlatmasaydım diye. Çok pişman.Nika'ya boynumuz kıldan incedir yıllardır deviremediğimiz @Alpamis sayesinde nakavt oldu
Alpa günlerdir evde yastık ısırıyor ellerim kırılsaydı da kendimi banlatmasaydım diye. Çok pişman.Nika'ya boynumuz kıldan incedir yıllardır deviremediğimiz @Alpamis sayesinde nakavt oldu
Sen niye kaşınıyon?O @Montana hurdacısıyla çok geziyorsun Tiksaavvv... İkiniz bir bir foruma sığarsınız da bir konuya sığmazsınız.
Bozulduğu için bugün beni mağdur eden çamaşır makinama kızdıkça aklıma sen geliyorsun nedenseSen niye kaşınıyon?
Pert olup gittiniz haftalardır forumda yoksun bir de millete mi pert oldu diyorsun?Bozulduğu için bugün beni mağdur eden çamaşır makinama kızdıkça aklıma sen geliyorsun nedense
reddi pert olduğuna göre sana sarıcam tabi la ya nolacağdı
Enma yolu gösterir.200 sayfa boş tartışma.
Law Zoro'yu ormana ışınlar.Daha sağını solunu bilmeyen Zoro kaybolur.Law hükmen kazanır.Konu kilit.
Banladılar, gelmemi engellediler. Şu ortamda sen gelme, gerginlik yaratırsın kavga çıkar dediler içeri almadılar. :SPert olup gittiniz haftalardır forumda yoksun bir de millete mi pert oldu diyorsun?
Sen gel hele yeni bölüm çıkınca bölüm yorumlarına orada iyi falan de seni ıslah etsinler.Banladılar, gelmemi engellediler. Şu ortamda sen gelme, gerginlik yaratırsın kavga çıkar dediler içeri almadılar. :S
Bence Luffy fanları öldü bitti sanmasınlar diye seni arada bir Alpa yolluyor şöyle bir kendini gösterip " Biz buradayız. " mesajı verip gidiyorsun sonra.Banladılar, gelmemi engellediler. Şu ortamda sen gelme, gerginlik yaratırsın kavga çıkar dediler içeri almadılar. :S
@II. Invictus tek yeter hepsine.Sen gel hele yeni bölüm çıkınca bölüm yorumlarına orada iyi falan de seni ıslah etsinler.