Konuyu parazitler sarmış. Bir an boş bırakmaya gelmiyor. :ddOldu olacak Jinbei ile vs konusu açın. Law, Zoro'dan yosun çorbası yapar. Sanji de bakıp biraz bir şey öğrenir.
Konuyu parazitler sarmış. Bir an boş bırakmaya gelmiyor. :ddOldu olacak Jinbei ile vs konusu açın. Law, Zoro'dan yosun çorbası yapar. Sanji de bakıp biraz bir şey öğrenir.
Ruhunu teslim eden oğlu... En etkisiz eleman> BmDön bir bak tekrar hikayesine. Kimler ruhunu teslim etmiş. Kimler önünde ölmüş.
BM'yi öyle bir sıfat haline getiriyorsunuz ki etkisiz eleman ilan edeceksiniz yakında. Bu kafada olanlara yazık.
Al işte. Konuşmaya lüzum bile yok.Ruhunu teslim eden oğlu... En etkisiz eleman> Bm
Ben foruma girmiyorum siz de mangaya girmeyin.Nika'da bizimkini bozuyor reis nabalım işte unutmaya çalışıyoz forumda
Valla bence de yok lüzum verdiğin örnekler çünkü... Zepo ne yav. Çocukluğunda savunmasız veletleri yemiş. En büyük başarısı olabilir evetAl işte. Konuşmaya lüzum bile yok.
Wci arc okumuş olsaydım sağlam döktürürdüm sana. Yorumlardan ne biliyorsam. Zepo'da öldü. Çocukluğunda ölenlerde var.
Hayranı olduğu karakter ile Law'ın vs konusu açıldığı için gururlanması gerekirken neler diyor.Bir an boş bırakmaya gelmiyor. :dd
Yenilseydi eğer bu paneli göğsünü kabarta kanarta paylaşabilirdin. Ama Enma sayesinde yendiği için bu panelin hiç bir anlam ve önemi yok
Enma sayesinde değil gördüğün gibi Enma'ya rağmen yenmişYenilseydi eğer bu paneli göğsünü kabarta kanarta paylaşabilirdin. Ama Enma sayesinde yendiği için bu panelin hiç bir anlam ve önemi yok
Hiç yani. Yenme ihtimalinin yüksek olması nerelere çektiriyor konuyu. :ddHayrani olduğu karakterin Law ile vs konusu açıldığı için gururlanması gerekirken neler diyorlar.
Bu arada yazdığın yanlış anlaşılabilir fandaş.