Bu durumdan Bu kılıca hükmedersem daha güçlü olurum diyen Zoro'nun haberi var mıdır? Yaz, çiz ve oyna reis Drama sökmez burada hadi canım D:Enma sayesinde değil gördüğün gibi Enma'ya rağmen yenmiş
Law savaş ve katliam görmüş, bu yüzden erken olgunlaşmış delikanlı bir korsandır. Bu tür yakıştırmaları Sanji'ye filan yap.Law gibi süt beyaz muhallebi oğlanlarını Zoro gibi kenar mahallede büyümüş zorbalar her zaman tokatlar.O yüzden düşünmeye gerek yok
Bu da Zoro'ya yazar reis gene olmadıBu durumdan Bu kılıca hükmedersem daha güçlü olurum diyen Zoro'nun haberi var mıdır? Yaz, çiz ve oyna reis Drama sökmez burada hadi canım D:
Sanji? Flashback'ini görmesek inanacağız bu duruma. Adam ailesi tarafından yaşadığı travmayı geçtim, kaç gün aç kaldı Asıl Zoro'nun muhallebi çocuğu olması gerekiyor. Dojo'da şınav çekip yediği önünde yemediği arkasında yaşamış gitmiş adam.Law savaş ve katliam görmüş, bu yüzden erken olgunlaşmış delikanlı bir korsandır. Bu tür yakıştırmaları Sanji'ye filan yap.
Zoro kekosunu bu kadar sevdiğini bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu.
Ben onun söylemine göre cevap verdim yoksa Enma'ya hükmetmesi gerçekten büyük bir başarı Tabi bunda Enma'nın yol göstericiliği de var ama neyse çok fazla irdelemeyelimBu da Zoro'ya yazar reis gene olmadı
Ne yapacaksın bu bilgiyle pekiLaw savaş ve katliam görmüş, bu yüzden erken olgunlaşmış delikanlı bir korsandır. Bu tür yakıştırmaları Sanji'ye filan yap.
Zoro kekosunu bu kadar sevdiğini bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu.
Bildiğim bir şey daha. Roger'ın yakalanmaktan çekindiği birisi, BM. Gerisine Cora-san'dan yanıt alırsın gelirse.Valla bence de yok lüzum verdiğin örnekler çünkü... Zepo ne yav. Çocukluğunda savunmasız veletleri yemiş. En büyük başarısı olabilir evet
Tabi tabi ondanBen onun söylemine göre cevap verdim yoksa Enma'ya hükmetmesi gerçekten büyük bir başarı Tabi bunda Enma'nın yol göstericiliği de var ama neyse çok fazla irdelemeyelim
İyi o zaman. Zoro'nun muhallebi oğlanı olduğu konusunda anlaşalım.Sanji? Flashback'ini görmesek inanacağız bu duruma. Adam ailesi tarafından yaşadığı travmayı geçtim, kaç gün aç kaldı Asıl Zoro'nun muhallebi çocuğu olması gerekiyor. Dojo'da şınav çekip yediği önünde yemediği arkasında yaşamış gitmiş adam.