Enma'nın haki oranının 10da 1i> Law'un hakisi.Zoro dediğin adam namusuna sahip çıkamayan bir çapulcu. Law bunun kılıçlarını ondan kopardığı anda çırıl çıplak kalacaktır. Sonrası malum
Law iyi çocuk, bu kadar üzerine gitmemek lazım.Esas gereken Sanji ve Zoro vs. Law
Law önce Sanji'yi yensin ondan sonra Zoro abisini yenmeyi hayal edebilirLaw, Zoro ile kıyaslanır da kazanamaz yani o kadar da değil
King bilek hareketiyle kuvvet uygulayarak Zoro'ya baskın gelip kılıçlarını elinden alabiliyordu. Law dediğin adam parmak şıklatıp Zoro'yu çırılçıplak bırakabilir.siteye girişe bak beeee
Biz Zoro'yu tartışıyoruz dostum konu Enma olsa o zaten apayrı bi vaka Ayrıca unutmamak gerekiyor BM o kadar hakili yumruk vurmasına rağmen adam ölümün kıyısındayken hayatta kalabildi.Enma'nın haki oranının 10da 1i> Law'un hakisi.
Enma da işin içinde Bm şamarıyla ölen yok zaten seride aslında o da olucaktı da salak kadın bırakıp gitti adamları.Biz Zoro'yu tartışıyoruz dostum konu Enma olsa o zaten apayrı bi vaka Ayrıca unutmamak gerekiyor BM o kadar hakili yumruk vurmasına rağmen adam ölümün kıyısındayken hayatta kalabildi.
Kaido'yu çamaşır ipi yapan adamı omuzlarda taşırım ben bea ne itibarı ne suikastı?Küsmek? Ben garibanın yanında adamım, bugün Big Mom'dan daha beter itibar suikastine uğrayan Nika'nın fanı adama küsmem.
Enma'da sevdaya dahil demek ki... Zoro'ya kattıklarına bakarsak eğer bir şansı olabilir.Enma da işin içinde Bm şamarıyla ölen yok zaten seride aslında o da olucaktı da salak kadın bırakıp gitti adamları.
Sanjiciler bir desteğe geldi diye sen de bir yavaş dur. Hem kesmez bu Usopp vs. Law açın. Tövbe tövbeSanji vs Law konusu da lazım.
Forumda Nika'yı küfür olarak kullanıyorlar sen hayaller aleminde yaşamaya devam et.Kaido'yu çamaşır ipi yapan adamı omuzlarda taşırım ben bea ne itibarı ne suikastı?