Nasıl ya ? Aksi mesajım yok benim. Kuzan, Saka'yı foruma geldiğimden beri o konuma koyuyorumVay be Tiksav'da bizimle artık. Senden böyle bir mesaja ilk defa denk geliyorum. Gözlerim yaşardı.
Law, Zoro ile kıyaslanır da kazanamaz yani o kadar da değilKimse Apoo, Hawkins, Bege demiyor Allah'tan hala ama işte şamar oğlanı BM ve Law'ın fan kitlesi olunca Zoro'yla karşılaştırma cüreti ortaya çıkıyor. Heee bir de ope ope no mi fanları var. Law'ın ayrı fanı var bir de meyvesinin ayrı fanı var
Akainu ve Aokiji yonko seviyesi zaten. Kizaru bunların az altı. Fuji ve Ryokugyu da Kizaru'nun az altı. Fuji meyve hakimiyetini tam yaparsa filan Kizaru'yu da geçebilme imkanı var.Kid, Law ve Zoro sağ kol üstü Amiral altı adamlar. Amiral'den çok sağ kola yakınlar. Kafa kafaya olur bu üçlünün dövüşleri (Amiralleri hemen hemen İmparator seviyesinde görüyorum)
Esas gereken Sanji ve Zoro vs. LawSanji vs Law konusu da lazım.
Küsmek? Ben garibanın yanında adamım, bugün Big Mom'dan daha beter itibar suikastine uğrayan Nika'nın fanı adama küsmem.Bigmom konusunda söylenmesi gereken ne varsa söylenmiş. Ben söylemiyorum sonra @Montana küsüyor hurdacının düşmanını küçümsedim diye.
siteye girişe bak beeeeZoro dediğin adam namusuna sahip çıkamayan bir çapulcu. Law bunun kılıçlarını ondan kopardığı anda çırıl çıplak kalacaktır. Sonrası malum