Zoro en azından 2v1 atıyordu buna rağmen yendi rakibin, seninkinin ne hale geldiğini söylersem banlanırım malum yasaklı konu
Zoro en azından 2v1 atıyordu buna rağmen yendi rakibin, seninkinin ne hale geldiğini söylersem banlanırım malum yasaklı konu
Vallahi bıktım Law savunmaktan.Mama kağıt üzerinde güçlü, en nihayetinde imparator. Ancak ortaya koyduğu tek kaydadeğer güç Kaido ile Zoro'ya yaptığı atak. Göğsündeki Law'ı bile gıdıklıyor sadece. Öncesinde alt ettiğini düşündüğü Law ve Kid, yerden daha güçlü kalkıyor. Bu ikisinin geri dönüşünü Luffy ve Zoro ile kıyaslama, yani Luffy'de düştü kalktı gibi bir mantık doğru olmaz. Luffy son düşüşünde bi dünya et yedikten sonra kendine gelebildi. Zoro'da iksirle devam edebildi. Yani Kaido daha bitirici ataklar ortaya koyuyor.
Mama'da Kaido gibi bitirici bir güç yok, bana göre bu durum tartışma konusu bile değil. Bu yüzden Law ve Kid'in öyle kaydadeğer hasar aldığını düşünmüyorum.
Dayanıklılık = Zoro > Law
Sanmam kral haki Zoro'da da var artıkVallahi bıktım Law savunmaktan.
Luffy>>> Hepsi diyip çekileyim.
@RedTeroR
Bahane don gibidir. Her bedeni vardır.
Sana en başta dedim, kabul et yorma beni diye.Vallahi bıktım Law savunmaktan.
Luffy>>> Hepsi diyip çekileyim.
@RedTeroR
Bahane don gibidir. Her bedeni vardır.
Oğlum neyi ne diye anlıyon lan? Law'un lafını mı ettim ben? Kiler ne oğlum Killer ne onu söyle sen.Ne demek istiyorsun onu söyle, Law dahamı dayanıklı?
Hakili yumruk gıdıklamasaysa iki yonkounun kombine saldırısı da tokattır en fazla.Mama kağıt üzerinde güçlü, en nihayetinde imparator. Ancak ortaya koyduğu tek kaydadeğer güç Kaido ile Zoro'ya yaptığı atak. Göğsündeki Law'ı bile gıdıklıyor sadece. Öncesinde alt ettiğini düşündüğü Law ve Kid, yerden daha güçlü kalkıyor. Bu ikisinin geri dönüşünü Luffy ve Zoro ile kıyaslama, yani Luffy'de düştü kalktı gibi bir mantık doğru olmaz. Luffy son düşüşünde bi dünya et yedikten sonra kendine gelebildi. Zoro'da iksirle devam edebildi. Yani Kaido daha bitirici ataklar ortaya koyuyor.
Mama'da Kaido gibi bitirici bir güç yok, bana göre bu durum tartışma konusu bile değil. Bu yüzden Law ve Kid'in öyle kaydadeğer hasar aldığını düşünmüyorum.
Dayanıklılık = Zoro > Law
Zoro doğrudan saldırı yemez. Hakai de de kılıç ile arkadan kalanları yedi. Yedi mi feleği şaşıyor.Sanmam kral haki Zoro'da da var artık
Sen öyle san, sana kalsa adam kral haki de kullanmıyor dersin xDZoro doğrudan saldırı yemez. Hakai de de kılıç ile arkadan kalanları yedi. Yedi mi feleği şaşıyor.
Bunları yiyip yapabilecek bir Zoro yok. Onun ihtimali uzayda yok.
Zoro'nun içinden bir şeyler geçirmeden önce Law'ın önce Killer'la fikir alışverişi yapması lazım.Aslında Law zekasını kullanırsa Zoro'yu gafil avlayabilir. Kılıcı margarin ile kaplayınca her şeyin içinden geçiyor, o uyanış ile Zoro'ya saldırdığında Zoro refleks olarak kılıçları ile bloklamaya çalışacak. Ama Law'un kılıcı içinden geçip darbeyi atacak.