Killer'a yaptığını yapamaz ki, Law'un uyanışı izin vermiyor o tarz hamleye.Zoro'nun içinden bir şeyler geçirmeden önce Law'ın önce Killer'la fikir alışverişi yapması lazım.
Killer'a yaptığını yapamaz ki, Law'un uyanışı izin vermiyor o tarz hamleye.Zoro'nun içinden bir şeyler geçirmeden önce Law'ın önce Killer'la fikir alışverişi yapması lazım.
Mamanın hakili yumruklarına elindekini bırakmayan bir adam Law. Kolu koptuğunda bile kılıcı hala elindeydi. Seride Law'ın kılıç düşürdüğünü, bıraktığını görmedik.Zoro'nun içinden bir şeyler geçirmeden önce Law'ın önce Killer'la fikir alışverişi yapması lazım.
Zoro'nun Law'ı yenmek için kullanacağı 1 hamlesi ve seçeneği yok. Zoro her platformda harcar Law'ı.Killer'a yaptığını yapamaz ki, Law'un uyanışı izin vermiyor o tarz hamleye.
Ne alaka lan elinden kılıcını düşürmeyen daha güçlüdür oyunu mu oynuyoruz ?Mamanın hakili yumruklarına elindekini bırakmayan bir adam Law. Kolu koptuğunda bile kılıcı hala elindeydi. Seride Law'ın kılıç düşürdüğünü, bıraktığını görmedik.
Sana ne alaka lan. Killer'ın tırpanını kaybetmiş olmasına alıntı yaparak konuşsun onla demedin mi? Ben de sana Killer'ın düştüğü duruma düşmez dedim. Sen hayırdır yaran var da mı gocundunZoro'nun Law'ı yenmek için kullanacağı 1 hamlesi ve seçeneği yok. Zoro her platformda harcar Law'ı.
Ne alaka lan elinden kılıcını düşürmeyen daha güçlüdür oyunu mu oynuyoruz ?
Ek olarak kucağında biri varken BM'nin atmış olduğu o yumruğu Zoro'nun herhangi bir saldırısıyla karşılaştırma gözünü seveyim. İnsanlara gülecek başka bir şey ver.
Hayır tırpan odaklı değil Killer vs. Zoro'nun sonucuna odaklı olarak konuşmuştum.Sana ne alaka lan. Killer'ın tırpanını kaybetmiş olmasına alıntı yaparak konuşsun onla demedin mi? Ben de sana Killer'ın düştüğü duruma düşmez dedim. Sen hayırdır yaran var da mı gocundun
Ek olarak Law'ın en sevdiğin özelliklerinden biridir bu dediğim bu arada. Kolunu verdi ama kılıcını vermedi aslan parçası.
En azından o bir zamanlar vardı.Bir zamanlar Zoro kaptan yenemez diye bir argümomentumotorium vardı hey gidi.
Oha. Killerla Law'u aynı kulvara koyduHayır tırpan odaklı değil Killer vs. Zoro'nun sonucuna odaklı olarak konuşmuştum.
Luffy araya girmeseydi daha nelerin verirdi Law Doflamingo'ya da oraları karıştırma şimdi
Neyse birkaç gün sevinin ya bir şey demiyorum. Hazır Oda'nın beyni burnundan sümük gibi akmışken bir bölüm çizip gençler yonkou almış tadını çıkarın
Nasıl ki sana göre Law'la Killer karşılaştırılmaz bana göre de Zoro ve Law'ın kılıçları karşılaştırılmaz. Tesbihte hata olmaz:Oha. Killerla Law'u aynı kulvara koydu
Luffy araya girmese değil de Luffy Punk Hazard'a girmese neler olurdu asıl onu düşünmek lazım bence. Ayrıca mesele neyi verdiğin değil, neyi vermediğin. Kılıç benim kırmızı çizgin hacı. Bir kılıcı tutmuşsan gerekirse canını bırakacan ama onu bırakmayacan. Bu konuda Law beni tatmin etmiş bir kardeşimiz.