Zoronun yenemiyeceği nova yok. Luffy i yenemez oda sadece ana karakter olduğu için
Niye sadece novalarla sınırlıyorsun ki ? Zoro’nun yenemeyeceği hiçbir karakter yok. Luffy hariç o ana karakter.Zoronun yenemiyeceği nova yok. Luffy i yenemez oda sadece ana karakter olduğu için
Parçalayamaz law zoroyu. Yüksek haki karşısında bölemiyor. Haki namına da lawda pek birşey görmedik. Zoroya uyanışsız zarar veremez. Kaldıki bir eliyle kılıcı soksa ki zoroya nasıl yapacaksa onu, Zoro eliyle tutar lawı gene keser. Zoro gibi bir manyak ölse de yenilmez.Zoro kavrama kapasitesi olan her organıyla kılıç tutabilir, saldırabilir. İstediği kadar parçalasın Law efendi.
Lütfen Zoro'nun dayanıklılığını tartışma konusu yapmayalım. Ayrıca Sen Zoro'yu Luffy ile karıştırdın sanırım, Zoro'nun rakibini yok etmek için öyle Luffy gibi bin sefer vurmasına gerek yok.Yarma diye bundan mı bahsediyon?
Law'ın saldırısı BM'yi ne etti gördün di mi? Kaido'nun jilet yarası gibi tepki verdiği saldırıyı öve öve bitiremediniz.
Bu Big Mom'dan Zoro'nun kral haki öğrendikten sonrası kadar yaptığı saldırı gücü kadar güç çıkmıyor mu? Bu Law ve Kid BM'den bu tarz hasarlar hiç mi almamışlar? Yani sanırsın Zoro vurdu mu teke gidecekler Kid ve Law. Öyle bir şey yok.
Şu an Zoro'nun Law'ın hatta Kid'in performansları yetenekleri kıyaslayınca ben şu şundan kesinlikle daha üstündür diyemiyorum. Law hem Zoro hem Kid karşısında o meyve yetenekleriyle daha avantajlı. Kid, Zoro karşısında daha avantajlı. Zoro kral haki ile ne yapar sınırları belli değil vurdu mu çok kötü olur ama diğerlerinin de atakları öyle... Atak gücü anlamında her birinin atağı birbirini indirecek çapta. Yani Zoro diyene de bir şey diyemiyorum ama öyle net sınıf farkı varmış gibisine bunlardan güçlü değil.
Bunları aynı lige koyarım şu an ben.
Aklı mantığı bir kenara at diyorsun yani. Evet şu an ölümle çay kahve içecek. Zoro'nun dayanıklılığı mı kaldı yav.Lütfen Zoro'nun dayanıklılığını tartışma konusu yapmayalım. Ayrıca Sen Zoro'yu Luffy ile karıştırdın sanırım, Zoro'nun rakibini yok etmek için öyle Luffy gibi bin sefer vurmasına gerek yok.
İki gündür uyumuyorum, beni daha fazla yazmak zorunda bırakma, kabul et bitsin bu tartışma.