Zoro'nun çatı performansı olmasa Law derdim ama çatıdaki savaş Zoro için şartları dengeliyor.
Zoro bütün kemikleri kırıkken belli belirsiz kullandığı kral haki ile Kaido'yu yarmayı başarmıştı. Kaido'yu yaran adam hemen sonrasında King ile savaşmaya başlıyor ama herhangi bir varlık gösteremiyor, taa ki kral haki kullanmaya başlayana kadar, bu noktadan itibaren King'i yok ediyor. Buradan yola çıkarak Zoro'nun kral haki ile beraber çatıdaki performansının katbekat üzerine çıktığını anlarız.
Zoro diyorum.
Yarma diye bundan mı bahsediyon?
Law'ın saldırısı BM'yi ne etti gördün di mi? Kaido'nun jilet yarası gibi tepki verdiği saldırıyı öve öve bitiremediniz.
Bu Big Mom'dan Zoro'nun kral haki öğrendikten sonrası kadar yaptığı saldırı gücü kadar güç çıkmıyor mu? Bu Law ve Kid BM'den bu tarz hasarlar hiç mi almamışlar? Yani sanırsın Zoro vurdu mu teke gidecekler Kid ve Law. Öyle bir şey yok.
Şu an Zoro'nun Law'ın hatta Kid'in performansları yetenekleri kıyaslayınca ben şu şundan kesinlikle daha üstündür diyemiyorum. Law hem Zoro hem Kid karşısında o meyve yetenekleriyle daha avantajlı. Kid, Zoro karşısında daha avantajlı. Zoro kral haki ile ne yapar sınırları belli değil vurdu mu çok kötü olur ama diğerlerinin de atakları öyle... Atak gücü anlamında her birinin atağı birbirini indirecek çapta. Yani Zoro diyene de bir şey diyemiyorum ama öyle net sınıf farkı varmış gibisine bunlardan güçlü değil.
Bunları aynı lige koyarım şu an ben.