Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Trafalgar D. Water Law

Zoro VS Law


  • Kullanılan toplam oy
    467
King ve Zoro dövüşünün benzeri bir eşleşme olur bence. Zoro isabet ettirip hasar vermekte zorlanırken Law'ın gücü Zoro'nun işini bitirmeye yeter mi yoksa Zoro vurmayı başarmaya başlayınca Law'ı keser mi? Bana kalırsa Law'ın Wano içinde bir powerup alması lazım, eğer Wano'yu mevcut hali ile kapatırsa Zoro'yu bitirmeye pili yetmeyebilir.
 
Böyle mantıklı çıkarımları ancak kılıç severlerden duyabiliyoruz. Bu bir tesadüf mü ? Değilllll.
Bütün kemikleri kırıkken belli belirsiz kullandığı kral haki ile zarar görmemesiyle bilinen Kaido'yu yarabiliyorsa Zoro, Kral hakide ustalaşmış haliyle neler yapar insanlar bi düşünmeli.

Öyle bir kaç hareket görüp, heyecan yapmak anlamsız.z
 
Kaido ve bigmomun 2 saldırısını yiyip, üstüne kaidodan balyoz yiyip yatmayan zoro mu lawın saldırısı ile düşecek? Lawın 2 yonkounun ortak saldırısından daha güçlü nesi var?
Kaido ve BM'nin yapacaklarını dünden belli ettikleri uzak menzilli saldırılarını farketmeden kral hakiyle tutuyor sonra yiyor. Zoro tam hayvan zaten tanklama ve saldırı gücü konusunda ama Law pek ne yapacağı belli olan bir karakter değil. Ope ope her an farklı bir şey yumurtlayabilir adamın roomda nereye ışınlanacağı nerden saldırı atacağı hiç belli olmuyor. Dressrosa'daki gibi enerji saklaması da gerekmiyor artık son vsden anlaşıldığı kadarıyla.Law BM'ye yaptığı son saldırıda kılıcın Wano'ya kadar saplanmasını beklediği için hırpalandı. Aynı saldırıyı kroomu ilk açtığı zamanki gibi serice yapıp çekilebiliyorsa o saldırıyla gayet de Zoro'yu yatırabilir. Çok dayanıklı ama BM'yi mahveden saldırıyı yiyip de hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi zor o saldırının durdurulabilir bir tarafı yok çünkü. Kılıcı sokarsa şok dalgasını içerden gönderiyor. Ama chapterda olduğu gibi kılıcı sokup uzamasını beklemesi şartsa Zoro BM gibi gag karakteri değil saldırıyı tankladığı gibi Law'ı harcar. Law bunun dışında uyanışı ilk açtığı zamanki gibi kılıcı uzatmadan kroomla Zoro'yu zor duruma düşürecek saldırılar yapabilir zira aynı saldırılar BM'nin kemiklerini kırdı. Saçma sapan davranması fiziksel güç ve dayanıklılığını azaltmıyor BM'ye kan kusturan saldırıların Zoro'ya etki etmemesine imkan yok.

Law'ın Zoro'yu düşürecek saldırısı yok dediğin için yazdım bu arada bunları benim düşüncem bu vsnin bir süre başa baş gittikten sonra kılıç vssi olduğu için niteliği gereği ikisinden birinin üstünlüğü sağlayacağı yönünde. Law'a ya da Zoro'ya kesin alır diyemiyorum.
 
Normal insanlar için Gamma Knife yeterli, uyanışa gerek yok. Law Zoronun iç organlarından çorba yapar. Zoroda ne BMnin ruh gücüyle iyileştirmesi var ne de Dof gibi iç organlarıni dikme gibi bir yetenek var. Ha cüce prensesin göz yaşından bir kavanoz verecekseniz ona gore değerlendiririz. :)
 
Zoronun fiziksel gücü ve dayanıklılığı ile çok zorlansa da alır bu dövüşü. Ama aralarındaki fark yok denecek kadar az bence. İkisini denk görüyorum çünkü.
 
Yahu yapma etme bir haftalık eğitim nedir. Bir haftalık eğitimle bu seviyeye sıçramaları daha mantıksız ve en kötü senaryo. İyi o zaman burdan sonra da Law ve Kid üç beş hafta eğitim yapsınlar KK+ seviye çıkarlar herhalde. İki yılda yaşadığı tüm olayların toplamı ile bu seviyedeler. Bunu kimse inkar edemez. Wanoda geçen bir hafta tek başına ne etki edebilir ki.
Nereye çıkıyorlar adamlar bir dakika kullandı mi bayılıyordular. Luffy içten vurma öğrendi o süreçte. Zoro Enma'ya az çok alıştı tam alışamadı. Luffy de zaten tam ogrenememis eğitimde içten vurmayı. Savaş arası bunları öğrendiler. İçten vurma ile kral haki arasında zaten bir geçiş var gibi Luffy'nin yorumdan onun için anlama süreci en azından böyle olmuş.


Kid ve Law da uyanış açmıştırlar ama enerji olayına çok da çözüm bulamadılar. Enerji olayı da savaş ixindeki gelişmeleri power upları. En azından 10 dakikadır felan kullanıyordurlar uyanışı.

Yani herkesin kendini geliştirmeye çalıştığı o süreçte Kid ve Law boş durdu demek daha saçma.
 
Zoro'nun çatı performansı olmasa Law derdim ama çatıdaki savaş Zoro için şartları dengeliyor.

Zoro bütün kemikleri kırıkken belli belirsiz kullandığı kral haki ile Kaido'yu yarmayı başarmıştı. Kaido'yu yaran adam hemen sonrasında King ile savaşmaya başlıyor ama herhangi bir varlık gösteremiyor, taa ki kral haki kullanmaya başlayana kadar, bu noktadan itibaren King'i yok ediyor. Buradan yola çıkarak Zoro'nun kral haki ile beraber çatıdaki performansının katbekat üzerine çıktığını anlarız.

Zoro diyorum.
Yarma diye bundan mı bahsediyon?


Law'ın saldırısı BM'yi ne etti gördün di mi? Kaido'nun jilet yarası gibi tepki verdiği saldırıyı öve öve bitiremediniz.


Bu Big Mom'dan Zoro'nun kral haki öğrendikten sonrası kadar yaptığı saldırı gücü kadar güç çıkmıyor mu? Bu Law ve Kid BM'den bu tarz hasarlar hiç mi almamışlar? Yani sanırsın Zoro vurdu mu teke gidecekler Kid ve Law. Öyle bir şey yok.

Şu an Zoro'nun Law'ın hatta Kid'in performansları yetenekleri kıyaslayınca ben şu şundan kesinlikle daha üstündür diyemiyorum. Law hem Zoro hem Kid karşısında o meyve yetenekleriyle daha avantajlı. Kid, Zoro karşısında daha avantajlı. Zoro kral haki ile ne yapar sınırları belli değil vurdu mu çok kötü olur ama diğerlerinin de atakları öyle... Atak gücü anlamında her birinin atağı birbirini indirecek çapta. Yani Zoro diyene de bir şey diyemiyorum ama öyle net sınıf farkı varmış gibisine bunlardan güçlü değil.

Bunları aynı lige koyarım şu an ben.
 
Son düzenleme:
Zoro kılıç ustası. BM gibi bağrını açıp beklemeyecek. Ayrıca BM teke tek dövüşmüyor ve normalde hasar almayan biri olduğu için gevşek birisi. Law başka birine bu kadar kolay açık bulamaz özellikle de teke tek dövüşte. Zoro'ya gelince, teke tek bir dövüşte Zoro'ya kılıç isabet ettirmek çok zor bir şey. Zoro'nun kılıç ustalığının Law'dan iyi olduğunu söylemeye gerek yok herhalde. Law şu an iyi saldırılar yaptı ama normal bir dövüşte bunların bir çoğunu isabet ettirecek açığı bulamaz. Bunu da göz önüne almak lazım.
 
Normal insanlar için Gamma Knife yeterli, uyanışa gerek yok. Law Zoronun iç organlarından çorba yapar. Zoroda ne BMnin ruh gücüyle iyileştirmesi var ne de Dof gibi iç organlarıni dikme gibi bir yetenek var. Ha cüce prensesin göz yaşından bir kavanoz verecekseniz ona gore değerlendiririz. :)
Law zoronun dibine girdiğinde king gibi kesilir. Kellesinden olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık