@Miyata Ichiro Eski Zoro ile yeni Zoro arasında saldırı ve savunma anlamında güç farkları olabilir.Yeni hali daha güçlü görünür ama bu power up tanımına uymaz anlatabiliyormuyum...
Mangaka kendi yarattığı karaktere" bu kılıca alışınca daha da güçleneceğim" dedirtir. MW hocamız ise bunun p.up olmadığını savunur.Valla ne diyeceğimi bilemiyorum şu yorumlara@Miyata Ichiro Eski Zoro ile yeni Zoro arasınd saldırı ve savunma anlamında güç farkları olabilir.Yeni hali daha güçlü görünür ama bu power up tanımına uymaz anlatabiliyormuyum...
Lütfü'den fazla hasar verdi laLuffy'nin olduğu yerde Law gibi Zoro da supportluktan başka bir şey yapamadı arkadaşlar. Supoort diye bir şey çıkardılar şimdi de.
Yok öyle bir şey. Kong Gatling saldırısına hepsi ağzı açık baktı. Kid'in aklı çıktı.Lütfü'den fazla hasar verdi la
Law'ın dövüş stili çok klişe ve tahmin edilebilir. Bunu Dof dövüşünde de daha sonraki dövüşlerde de gördük. Zoro gibi dövüş kurdu olmuş biri bu tarz saldırıları yemez.Aynısı law için de geçerli. Mes, gamma knife, uyanış. Hepsi tek atar.
Sana göre yokYok öyle bir şey.
Daha da güçlenmesi Zoro’dan kaynaklanan bir durum kılıçtan dolayı değil.Alışacağım diyor bak benim stilime daha uygun gibisinden.Kılıcın değeri aynı olmasa Shuusui isterler mi sanıyorsun.Adamlar kara kılıcı istiyorlar senden manevi değer bahanesiyle.Kara kılıç mevzusu işlensin o zaman göreceksiniz.Kara kılıcın da kendine göre avantajları var.Muhtemelen çok daha ilerki seviyelerde olan dövüşlerde.Zoro’nun şu an öyle özelliklere ihtiyacı yok güçleneceğim der tabii.Bu dayanıklılıktan feragat edip hızı seçmek gibi birşey Enma almak yani.İlerde bir vs attığında Enma hasar görürse o zaman anlarsın power up mı değil mi.Rakip enma güçlü bir kılıç ama kararmadığı için bu hale düştü diyebilir mesela.Futbolcu statları gibi kara kılıcın yüksek değerlerini kaybetme pahasına başka yüksek değerleri olan Enma’yı aldı Zoro.Mangaka kendi yarattığı karaktere" bu kılıca alışınca daha da güçleneceğim dedirtir" MW hocamız ise bunun p.up olmadığını savunur.Valla ne diyeceğimi bilemiyorum şu yorumlara
Enma'yı mı kastediyonuz korkuttu derken?Sana göre yok
Lütfü kadar hasar verdi, lütfü kadar korkuttu artı lütfüyü de iki üç kere kurtardı
Avut kendini böyle ?Enma'yı mı kastediyonuz korkuttu derken?