Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Crocodile

Hangisi yener?

• Kullanılan toplam oy
    90
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro zorlanmaz.
Bundan sonra Zoro'nun rakipleri Marco ayarında adamlar Croco filan hikaye.
Açıklamayı okudunuz mu?

Zaman atlamasından öncesi belirtilmiş Croco'ya nasıl dokunabilecek Zoro? Kumun sesini duyma tribine mi girecek? Mantıklı bir vs konusu gibi gelmedi bana. Logia'lar içinde orta derece bir etkiside olsa güçsüz bile olsa haki veya zaaf bilmeden suna suna no mi kazanır. Zaman atlamasından önce tayfa Caribou'yu bile indiremez ki.
Sizde açıklamayı okumamışsınız. Meyvenin zayıflığını biliyor Zoro.

Biri böyle.

Biri ise böyle

En kolayından şunu söyleyeyim. ID de ve MF de Crocodile'ın yerine Zoro'yu koyun ve nerede olacağını düşünün. Fazla düşünemezsiniz çünkü orada ayakta durabilecek bir Zoro bile yok. :)

Luffy bile Jinbei,Crocodile, Wb korsanları sayesinde hayatta kalabiliyorken. Zoro burada ne kadar hayatta kalabilir? O yukarıda ki sahneyi atmamın sebebi de bu. Zoro orada olsa olsa Daz Bones olur. O da şu hali.
Yalnız bu söylediklerini yapan adam çok öncesinde Luffy'e yenilen adam. O an orada bu adamın yaptıklarını Luffy'de yapamaz.

Açıklamayı okudunuz mu?

Sizde açıklamayı okumamışsınız. Meyvenin zayıflığını biliyor Zoro.

Yalnız bu söylediklerini yapan adam çok öncesinde Luffy'e yenilen adam. O an orada bu adamın yaptıklarını Luffy'de yapamaz.
Geçmişte kaybettirip Marineford da bu hale getiren Mangaka düşünsün onu ben napayım?

Luffy kıçına vura vura kaçıyorken adam gelip topluyor. Tüm WB korsanları Ace'in ölümüne avel avel bakarken bu adam kurtarıyor. Luffyi de hem Mihawk'ın hem de Akainu'nun elinden alıyor. Zoro'yu koyun ID ve MF de onun yerine. Gerçekten onun yaptıklarını Zoro da yapardı diye biri derse ben daha tartışmayacağım bu konuda.

@Crocodile
Dediğim gibi kılıçlarını tükürükle kaplayıp kesmeye çalışmaz Zoro. Luffy su zaafını bilmesine rağmen 2. Kez yenildi. Kanı ile yendi. Zoro'nun su zaafını bilmesi pek bir şey değiştirmez. 2 yıl önceki Zoro, Croco seviyesinden uzak kalıyor.

Biri böyle.

Biri ise böyle

En kolayından şunu söyleyeyim. ID de ve MF de Crocodile'ın yerine Zoro'yu koyun ve nerede olacağını düşünün. Fazla düşünemezsiniz çünkü orada ayakta durabilecek bir Zoro bile yok. :)

Luffy bile Jinbei,Crocodile, Wb korsanları sayesinde hayatta kalabiliyorken. Zoro burada ne kadar hayatta kalabilir? O yukarıda ki sahneyi atmamın sebebi de bu. Zoro orada olsa olsa Daz Bones olur. O da şu hali.
Croco'nun logia olduğu için yapabildikleri Zoro'nun onu yenemeyeceğini göstermez. Enel logia olduğu için Mf'deki askerleri çarpıp anında manyak eder ama Mf'deki kaç kişiden güçlü ?

Enel idam platformuna anında ulaşabilir ama Luffy o yolu 15 bölüm koştu. Kim güçlü ?

Yanlış örneklendirme yapmışsın.

Croco'nun logia olduğu için yapabildikleri Zoro'nun onu yenemeyeceğini göstermez. Enel logia olduğu için Mf'deki askerleri çarpıp anında manyak eder ama Mf'deki kaç kişiden güçlü ?

Enel idam platformuna anında ulaşabilir ama Luffy o yolu 15 bölüm koştu. Kim güçlü ?

Yanlış örneklendirme yapmışsın.
Orada gücüne vurgu yaptım. Şimdi Sengoku'nun, Wb'nin söyledikleri, Jinbe'nin söylediklerini Zoro için söylenebildiğini düşenebiliyor musun cidden?

Veya onun yaptıklarını Zoro yapablir mi? Luffy'i Mihawk ve Akainu'nun elinden alabilir mi? O yüzden diyorum Zoro'nun yeri Daz olur diye. Zoro kendisi diz çöküyor ve seni yenemeyi düşünecek kadar aptal değilim diyor Mihawk'a. Mihawk ise Daz'ı tekleyip karşısına Croco çıkınca bir duraksıyor. Yani öyle dalmıyor, biliyor ki karşısında ki adam öyle alelade biri değil.

Ek olarak da ne kadar meyvesiyle yapmış olsa da yapmış meyve diye gücünün dışında mı sayıyoruz.

Orada gücüne vurgu yaptım. Şimdi Sengoku'nun, Wb'nin söyledikleri, Jinbe'nin söylediklerini Zoro için söylenebildiğini düşenebiliyor musun cidden?

Veya onun yaptıklarını Zoro yapablir mi? Luffy'i Mihawk ve Akainu'nun elinden alabilir mi? O yüzden diyorum Zoro'nun yeri Daz olur diye. Zoro kendisi diz çöküyor ve seni yenemeyi düşünecek kadar aptal değilim diyor Mihawk'a. Mihawk ise Daz'ı tekleyip karşısına Croco çıkınca bir duraksıyor. Yani öyle dalmıyor, biliyor ki karşısında ki adam öyle alelade biri değil.

Ek olarak da ne kadar meyvesiyle yapmış olsa da yapmış meyve diye gücünün dışında mı sayıyoruz.
Marineford'ta itibarını geri vermeye çalışıyor oda,yoksa akainu'nun crocoyla vs atcagını düşünen varmı aranızda yani tek atar geçer bu zoro içinde croco içinde geçerli,Zoro mihawkın elinden alabilir mi diyorsun,zoroyu koy oraya shabody sonrası halini oda oyalar mihawkı luffy'nin kaçmasına zaman yaratır Wb'nin söyledikleri diyorsun wb hırsına yorum yapıyor orda ace'in o ilk halleri içinde söylerdi wb crocoda seride nadir hırsı yüksek olan insanlardan biri,Zoro ile karşılaşsa wb bence zoro içinde kullanır o sözleri wb dediğimiz adam her gördüğü insana deprem meyvesi yeteneği haki kullandığını düşünmüyorum,Bunun için karşısında dayak yesede pes etmeyip geri ayağa kalkacak her insana bunu söyler bence.

Marineford'ta itibarını geri vermeye çalışıyor oda,yoksa akainu'nun crocoyla vs atcagını düşünen varmı aranızda yani tek atar geçer bu zoro içinde croco içinde geçerli,Zoro mihawkın elinden alabilir mi diyorsun,zoroyu koy oraya shabody sonrası halini oda oyalar mihawkı luffy'nin kaçmasına zaman yaratır Wb'nin söyledikleri diyorsun wb hırsına yorum yapıyor orda ace'in o ilk halleri içinde söylerdi wb crocoda seride nadir hırsı yüksek olan insanlardan biri,Zoro ile karşılaşsa wb bence zoro içinde kullanır o sözleri wb dediğimiz adam her gördüğü insana deprem meyvesi yeteneği haki kullandığını düşünmüyorum,Bunun için karşısında dayak yesede pes etmeyip geri ayağa kalkacak her insana bunu söyler bence.
Oyalar mı bunu ciddi mi söylüyorsun? Vista ile anca denk dövüşüyorlar o kısa süre zarfında Zoro o anda Mihawk'ı oyalayamaz. Sonu tıpkı Daz gibi olur. Mihawk Shanks'dan özür diliyor Luffy'nin kaderi için. Yani önüne o sıra anında alabileceği kim geçse tekleyip geçerdi tıpkı Daz gibi. Zoro da zaten adama diz çökerek aralarında ki farkı gösteriyor. Ek olarak da WB herşeye rağmen Crocodile'ı kaale alan biri gerek Jozu'yu göndermesinde gerekse Crocodile'ın kendisine kendi adamından böyle bir saldırı yediğinde ona söylediği sözlere cevap vermesinden anlayabilirsin.

Bu arada hiç bir Shichi bir amiralerden genel manada tek yemez. Hatta zorlar bile bazı şartlarda eğer öyle olsa Shichi sisteminin ortada olmasında bir mana kalmazdı. Bunu 2 yıl sonrası daha iyi göreceğiz hem haki'nin tam anlamıyla kullanılmasında hem de meyve de ki yeni faktörlerde. Tabi bundan önce zaman atlamasından önce ki karakterleri 2 yıl sonrasında görmemiz gerek. Görünce daha iyi anlayacağız serinin geldiği şuan ki durumu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık