Açıklamayı okudunuz mu?Zoro zorlanmaz.
Bundan sonra Zoro'nun rakipleri Marco ayarında adamlar Croco filan hikaye.
Sizde açıklamayı okumamışsınız. Meyvenin zayıflığını biliyor Zoro.Zaman atlamasından öncesi belirtilmiş Croco'ya nasıl dokunabilecek Zoro? Kumun sesini duyma tribine mi girecek? Mantıklı bir vs konusu gibi gelmedi bana. Logia'lar içinde orta derece bir etkiside olsa güçsüz bile olsa haki veya zaaf bilmeden suna suna no mi kazanır. Zaman atlamasından önce tayfa Caribou'yu bile indiremez ki.
Yalnız bu söylediklerini yapan adam çok öncesinde Luffy'e yenilen adam. O an orada bu adamın yaptıklarını Luffy'de yapamaz.Biri böyle.
![]()
Biri ise böyle
![]()
![]()
En kolayından şunu söyleyeyim. ID de ve MF de Crocodile'ın yerine Zoro'yu koyun ve nerede olacağını düşünün. Fazla düşünemezsiniz çünkü orada ayakta durabilecek bir Zoro bile yok.
Luffy bile Jinbei,Crocodile, Wb korsanları sayesinde hayatta kalabiliyorken. Zoro burada ne kadar hayatta kalabilir? O yukarıda ki sahneyi atmamın sebebi de bu. Zoro orada olsa olsa Daz Bones olur. O da şu hali.
![]()