Sırf Zoro'ya zorluk çıkarsın diye verildi o kılıç araştırmanı öneririm.Enma'nın katkısı bir Zoro fanı tarafından daha tekrar görmezden gelindi.![]()

Valla billa ellerim kuruyacak bu gidişle ama hadi hayırlısı 

Sırf Zoro'ya zorluk çıkarsın diye verildi o kılıç araştırmanı öneririm.Enma'nın katkısı bir Zoro fanı tarafından daha tekrar görmezden gelindi.![]()
Enma'nın katkısı Zoro'nun kötü duruma düşmesi için rakibe açık vermesi işte, King de bunu söylüyor zatenEnma'nın katkısı bir Zoro fanı tarafından daha tekrar görmezden gelindi.![]()
Dimi ya King yerine Kata olsaydı Zoro ölmüştü kılıç yüzünden değil mi ?Sırf Zoro'ya zorluk çıkarsın diye verildi o kılıç araştırmanı öneririm.
Valla billa ellerim kuruyacak bu gidişle ama hadi hayırlısı
Öyle diyorsan öyledir.Enma'nın katkısı Zoro'nun kötü duruma düşmesi için rakibe açık vermesi işte, King de bunu söylüyor zaten![]()
Ben öyle söylemiyorumÖyle diyorsan öyledir.![]()
Kata olsaydı geleceği görür korkudan altına bırakırdı zaten.Dimi ya King yerine Kata olsaydı Zoro ölmüştü kılıç yüzünden değil mi ?![]()
Zoro'nun dediklerine gözünü kapadın mı hayırdır?Ben öyle söylemiyorum
King: Kılıcından dayak yiyen kılıç ustası
@Alpamis : Enma'nın katkısı çok fazla
Mangaya mı inanalım yoksa sana mı xD
Ne demiş Zoro ?Zoro'nun dediklerine gözünü kapadın mı hayırdır?
Kapamışsın harbiden.Ne demiş Zoro ?
Zoro öyle bir karakter işte eline handikap veriyorsun ki zor duruma düşsün, hadi güle güle sana, ha bir daha laf yapacaksan mangadan gel uydurma yapmadan xDKapamışsın harbiden.![]()