Sırf Zoro'ya zorluk çıkarsın diye verildi o kılıç araştırmanı öneririm.Enma'nın katkısı bir Zoro fanı tarafından daha tekrar görmezden gelindi.
Valla billa ellerim kuruyacak bu gidişle ama hadi hayırlısı
Sırf Zoro'ya zorluk çıkarsın diye verildi o kılıç araştırmanı öneririm.Enma'nın katkısı bir Zoro fanı tarafından daha tekrar görmezden gelindi.
Enma'nın katkısı Zoro'nun kötü duruma düşmesi için rakibe açık vermesi işte, King de bunu söylüyor zatenEnma'nın katkısı bir Zoro fanı tarafından daha tekrar görmezden gelindi.
Dimi ya King yerine Kata olsaydı Zoro ölmüştü kılıç yüzünden değil mi ?Sırf Zoro'ya zorluk çıkarsın diye verildi o kılıç araştırmanı öneririm.
Valla billa ellerim kuruyacak bu gidişle ama hadi hayırlısı
Öyle diyorsan öyledir.Enma'nın katkısı Zoro'nun kötü duruma düşmesi için rakibe açık vermesi işte, King de bunu söylüyor zaten
Ben öyle söylemiyorumÖyle diyorsan öyledir.
Kata olsaydı geleceği görür korkudan altına bırakırdı zaten.Dimi ya King yerine Kata olsaydı Zoro ölmüştü kılıç yüzünden değil mi ?
Zoro'nun dediklerine gözünü kapadın mı hayırdır?Ben öyle söylemiyorum
King: Kılıcından dayak yiyen kılıç ustası
@Alpamis : Enma'nın katkısı çok fazla
Mangaya mı inanalım yoksa sana mı xD
Ne demiş Zoro ?Zoro'nun dediklerine gözünü kapadın mı hayırdır?
Kapamışsın harbiden.Ne demiş Zoro ?
Zoro öyle bir karakter işte eline handikap veriyorsun ki zor duruma düşsün, hadi güle güle sana, ha bir daha laf yapacaksan mangadan gel uydurma yapmadan xDKapamışsın harbiden.