Hoşuma gidiyorŞu ekibe kafa tutmaktan hiç çekinmiyor musun
Hoşuma gidiyorŞu ekibe kafa tutmaktan hiç çekinmiyor musun
Raidenı geçenkinde unuttum ona kıyak geçiyorum yoksa redle raidenın yeri değiştirilmeliydi.Ama senin yerin güzel tam belli olmuyorsun yandan yandan destekliyorsunYanlış olmuş bak tarif edeyim yenisini yap.Dns kalsın sağdaki Redteror arkadaki Dracule Mihawk benim yerime de Mystic koyabilirsin.Beni de tam Zoro yazısının üstündeki kafa yapabilirsin.
Arka planda kaldı diye kıskanmış biraz ama olur o kadar insani şeyler bunlar. :SRaidenı geçenkinde unuttum ona kıyak geçiyorum yoksa redle raidenın yeri değiştirilmeliydi.Ama senin yerin güzel tam belli olmuyorsun yandan yandan destekliyorsun
Yani bide yeni zorocusun ön planda gösterilmen gerek hem ayağın alışırArka planda kaldı diye kıskanmış biraz ama olur o kadar insani şeyler bunlar. :S
Sakazuki işte ne anlamsız soru böyle..Biri en bitirici karakter konusu açsın. Ben yoruldum artık @Tiksav Lee sen halledersin bu işi baya bir konu açmışlığın var.
Hehehehe. Sade alkış mı? Ara ara gayet olayların içindesin yahu. Dikkat çekmişsin ki artık resme diliyorsun da :dd.dO kadar ince düşünmemiştim senden korkulur. Ben yalnızca kıyıda köşede kalıp alkış tuttuğum için onu daha uygun gördüm.
Rakibe göre değişir. Genel olarak sugar. Bazı karakterlere karşı ise hancock’tur.Biri en bitirici karakter konusu açsın. Ben yoruldum artık @Tiksav Lee sen halledersin bu işi baya bir konu açmışlığın var.