Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Charlotte Katakuri

Sizce hangi taraf kazanır ?

  • Zoro

    Kullanılan: 192 40.3%
  • Katakuri

    Kullanılan: 297 62.4%

  • Kullanılan toplam oy
    476
Nasıl böyle hatalar yapabiliyorsun isimlerinizi yazmamışsın ne kadar ayıp

@Millennium Wizard seni kenara ekledim kenardan destek çıkıyorsun ondan @Raiden seni unutmadım;) zaten en ön saftaki zorocular belli:ehe:
Yanlış olmuş bak tarif edeyim yenisini yap.Dns kalsın sağdaki Redteror arkadaki Dracule Mihawk benim yerime de Mystic koyabilirsin.Beni de tam Zoro yazısının üstündeki kafa yapabilirsin.:ehe:
 
Zorocuların kurduğu mantık şu:

Zoro bitirici saldırısıyla vurduğunda rakip iniyor sonuçta. Eninde sonunda bir kere vurur ve indirir deniyor.
Sanjiye baksan vursa bile hasarının yetmeme ihtimali var. Zoro öyle değil. Dayanıklılığı yüksek olduğu için düşmeyecek. Uzun bi dövüşte de illa bi saldırı denk getirecek. Tüm dövüş dayak yese de tek atıp kazanacak mr1’e yaptığı gibi.

Atlanan şey şu ki eğer dövüş iyi gitmezse o isimli bitirici hamlelerle vuramıyor zaten. Denemiyor bile. Vuracağı kesinleşene kadar düz kılıç tokuşturuyor. Her deneyişinde bu teknikleri denk getirdiği için de “illa denk getirir” deniyor.

Killer’a bak mesela. Killer’la uzun süre kılıç tokuşturuyorlar. Sadece killer’ın bi silahını çaldıktan sonra isimli saldırı deniyor çünkü killer’ın tek silahla kendini koruyamayacağı kesin. Buna “tek attı” deniyor sonra.

Dövüş ortasında atabilecek kadar hızlı olan en bitirici hamlesi shishi sonson. Hem kakuya hem king’e denedi dövüşürken. O da apoo’yu bile kısa süre indirdi. Komutanlara bişey olmaz. Onigiri gibi bitirici hamle atana kadar çok emek vermesi lazım.
Bu dediğini Enma ve Kral haki öncesi yapar di yanlız.
Öyle yıkılmadan 2-3 saldırı ile işini bitirdi.

Artık farklı bir ligde çocuğun oynadigi gibi oynar artık dinlene dinlene döver.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık