Sevdiğin karakterin ne dediğini bana soruyon.Zoro öyle bir karakter işte eline handikap veriyorsun ki zor duruma düşsün, hadi güle güle sana, ha bir daha laf yapacaksan mangadan gel uydurma yapmadan xD
Sevdiğin karakterin ne dediğini bana soruyon.Zoro öyle bir karakter işte eline handikap veriyorsun ki zor duruma düşsün, hadi güle güle sana, ha bir daha laf yapacaksan mangadan gel uydurma yapmadan xD
Sana soruyorum çünkü kim bilir neler uydurdun kendi kendine o sözlerden xDSevdiğin karakterin ne dediğini bana soruyon.
Kılıç beni test ediyor. Bu kılıç beni öldürecek dostum.Sana soruyorum çünkü kim bilir neler uydurdun kendi kendine o sözlerden xD
En sağlam bakışlı Zoro'dur falan mı diyorsun
Ne çıkardın bunlardan ?Kılıç beni test ediyor. Bu kılıç beni öldürecek dostum.
Uydurmuyor.Zoro öyle bir karakter işte eline handikap veriyorsun ki zor duruma düşsün, hadi güle güle sana, ha bir daha laf yapacaksan mangadan gel uydurma yapmadan xD
Kılıç beni test ediyor. Bu kılıç beni öldürecek dostum.
Sağ kolcuk olur anca Zoro'nun dövüştüğü isim.sağ kolla dövüşürken
Zoro bu, kimle dövüşürse cuk'u eklerSağ kolcuk olur anca Zoro'nun dövüştüğü isim.
Ekleyebileceği tek sağ kol ile dövüşmüştü zaten Kılıcının handikap çıkardığı+dövüş sırasında yaralarının açıldığı bir Zoro'dan orta zorluk yemek her sağ kola nasip olmaz.King arka plan ateşi farkını gösterdi orda.Zoro bu, kimle dövüşürse cuk'u ekler