Kayıkçı bence Axl ve Beatrice'in ayrılma korkusunu güçlendirmek için güçlü. Başta kayıkçının ayrıcı gücü onların ayrılmak istemediklerini göstermek için destek sağladı. Sonda ise ayrılmak istemelerini sonuçlandıran bir platform yarattı. Kısaca yazarın düşünceleri sembolize etmek için kullandığı ve bunun için üstün yetki verdiği bir karakter olduğunu düşünüyorum. Ve sonda bence ölmediler sadece hatırladıkları şeyler nedeniyle yolları ayrıldı.Benim kafama takılan kısım Kayıkçı. Neden çiftlerin birlikte geçmelerine o karar veriyor. Sıradan insan gibi davranıyor, hatta son bölümde onun düşüncelerini okuyoruz ancak yetkisi insanüstü gibi. Bu yüzden ölülerin kayıkçısı demek istiyorum; bu sefer de bu adamın sıradan insan gibi davranışlarını hatırlıyorum. Hem ölülerin kayıkçısıysa Beatrice'in ve Axl'ın öldükleri anlamına mı gelir?
Bu arada Maettrake142 adlı üye 27. sayfada kitap hakkında yorumunu yazmış, onu eklemeyi unutmuşsun yapılan yorumlara. Bir de bunları ilk mesajda toplasan daha iyi olabilir.
Son düzenleme: