Edemem. Veriler bence aksini gösteriyor.:SLuffy'yi tam bilmiyor işte, o yüzden Roger üzerinden onu da ima ediyor.
Roger çok kötü biri olum kabul et artık. :s
Edemem. Veriler bence aksini gösteriyor.:SLuffy'yi tam bilmiyor işte, o yüzden Roger üzerinden onu da ima ediyor.
Roger çok kötü biri olum kabul et artık. :s
Deprem meyvesi ne alaka ki? :/Roger zamanında Wb'de deprem meyvesi varmıydı hatırlamıyorum ama roger deprem meyvesi yemişmidir diye düşündüm ama öyle olsa marineler söylerdi gibi geliyor ve konuyu uzatmadan size soruyorum.
Rogerin gücü denildiya o alaka.Kötü demedim ki şimdi ben niye bana bunu dedin ki Sadece o zamanlar wb'de meyve varmıydı hatırlamadığımı ve rogerin Wb'nin deprem meyvesini yemiş olabilir mi diye sordum.Deprem meyvesi ne alaka ki? :/
Roger kötü değildir. Çünkü Rayleigh'e bakın bildiğin torun seven amcalar gibi. Ray-san iyi biri çıktı Roger da öyledir.
Ne verisi ya kalbinin sesini dinle. Kötü o adam. Zavallı Squardo'nun tüm tayfasını kesmiş acımadan. Yazık lan.Edemem. Veriler bence aksini gösteriyor.:S
Garp yumruğuyla 8 dağ parçalıyor da Roger mı yapamayacak. :sRocır'ın tekme tokat kullandığını düşünmek... Çok üzülüyorum çoook. Tekme tokatla ülkeler yok etmiş demek ki Altın Racır.
:S Kalbimin sesi iyidir diyor. Zavallı Squardo imiş.:S Kim bilir ne demiştir ne yapmıştır da Roger kırmıştır kemiğini. Kaşınmışlardır yani. Squardo şu babasına kılıç sokan adam.:SNe verisi ya kalbinin sesini dinle. Kötü o adam. Zavallı Squardo'nun tüm tayfasını kesmiş acımadan. Yazık lan.
Garp yumruğuyla 8 dağ parçalıyor da Roger mı yapamayacak. :s
Sana demedim altta dediğimi.Rogerin gücü denildiya o alaka.Kötü demedim ki şimdi ben niye bana bunu dedin ki Sadece o zamanlar wb'de meyve varmıydı hatırlamadığımı ve rogerin Wb'nin deprem meyvesini yemiş olabilir mi diye sordum.