Luffy gibi olmadığını düşünüyordum en azından.Harbi mi ? Öncesinde kötü biri olduğunu mu düşünüyordun ?
Luffy gibi olmadığını düşünüyordum en azından.Harbi mi ? Öncesinde kötü biri olduğunu mu düşünüyordun ?
İlla ki farklı yanları vardır. Ama genel itibari ile herkes Luffy'e benzetiyor. D.nin iradesi gibi miras kalan bir şey varken de normal bence.Luffy gibi olmadığını düşünüyordum en azından.
Forumda çok kaliteli teori üreten üyeler varmış önceden şimdi de var orası ayrı konu teoriye göre Roger'in willi Zoro'da,bu teori beni çok etkilemiş olacak ki bende Roger'in Luffy den çok farklı biri olduğu şeklinde kalmış hatırımda.Senin yorumlardan sonra Luffy'nin bazı konular hariç Roger'e benzediğine ikna oldum.İlla ki farklı yanları vardır. Ama genel itibari ile herkes Luffy'e benzetiyor. D.nin iradesi gibi miras kalan bir şey varken de normal bence.
Bilmiyorum. Dediğiniz gibi de olabilir. Ama her gittiği yerde ki kişiler Luffy'i görünce Roger'ı anımsıyor. Garp'ın dediği saf çocuksu halleri felan ben de Luffy gibi bir kimlik oluşturuyor. Zaten illa ki göreceğiz Roger'ı. Rayleigh ile Shanks'te Roger'a benzetttiler bu arada resmen.Forumda çok kaliteli teori üreten üyeler varmış önceden şimdi de var orası ayrı konu teoriye göre Roger'in willi Zoro'da,bu teori beni çok etkilemiş olacak ki bende Roger'in Luffy den çok farklı biri olduğu şeklinde kalmış hatırımda.Senin yorumlardan sonra Luffy'nin bazı konular hariç Roger'e benzediğine ikna oldum.
O teori en kıymetli Zoro fanı @ArishiTeRu'ya ait. Zoro-Kami-Sama fanları liderliğini kendisine devrecedektim ama fazla takılmıyor buralarda.Forumda çok kaliteli teori üreten üyeler varmış önceden şimdi de var orası ayrı konu teoriye göre Roger'in willi Zoro'da,bu teori beni çok etkilemiş olacak ki bende Roger'in Luffy den çok farklı biri olduğu şeklinde kalmış hatırımda.Senin yorumlardan sonra Luffy'nin bazı konular hariç Roger'e benzediğine ikna oldum.
Nerede o teori bir okumak istiyorum.O teori en kıymetli Zoro fanı @ArishiTeRu'ya ait. Zoro-Kami-Sama fanları liderliğini kendisine devrecedektim ama fazla takılmıyor buralarda.
Bilmem, forumda bir yerledir.Nerede o teori bir okumak istiyorum.