Konuyla ilgili bir açıklama yapmak istedim.
@kekomancer 4v2 olduğunu düşünenlerden.
Evet açıklama bu kadardır başka bir söze gerek duymuyorum
2v1 olup bitmişse yani kalanları da çırpmamışsa ikilimiz, 2 hafta Zoro avatarı kullanırım..........
Konuyla ilgili bir açıklama yapmak istedim.
@kekomancer 4v2 olduğunu düşünenlerden.
Evet açıklama bu kadardır başka bir söze gerek duymuyorum
2v1 olup bitmişse yani kalanları da çırpmamışsa ikilimiz, 2 hafta Zoro avatarı kullanırım..........
Zamanında yazdık- Xebec tek başına Garp ve Roger'a daldı. Tayfası dövüşe hiç karışmadı. Xebec ölünce de herkes yoluna gitti.
En başından beri böyle düşünüyorum, her türlü girerim
Savaşta kimler var bilinmiyor ki çoğu tek tabanca takılıyor rocks korsanlarinin çoğu iş bittikten sonra dahil oluyor gibi shiki denizde iniyor gibi kaido- linlin savaş varmış gibi gidiyor şebek ve wb olayın içinde gibi.Garp; WB, Linlin ve Kaido'yu tek alabilir mi?
@Millennium Wizard kurallar açık usta, tuzak diyorsun yakışmadı.Xebec'ten başka bir kişi bile saldırmış ise, hepsi saldırdı sayılır.
Ben burada iddiaya girmiş miyim ki göremedim ilk sayfada yok.O yüzden hatırlayamadım.@Millennium Wizard kurallar açık usta, tuzak diyorsun yakışmadı.
@Alpamis ile 2 ay benle 3 aylığına girmişsin. Başkası ile girdin mi bilmiyorum.Ben burada iddiaya girmiş miyim ki göremedim ilk sayfada yok.O yüzden hatırlayamadım.
Tek tek bakacağım bir ara o maddeyi atladık demek. :/@Alpamis ile 2 ay benle 3 aylığına girmişsin. Başkası ile girdin mi bilmiyorum.