Usta 2v1 ihtimali yüzde 1 sen kendi haline yan, 1 seneye çek iddayı güveniyorsan.Emily Rudd’u koy bari yoksa geçmez 1 sene
Oda bunu başta 4v2 olarak planlamıştı ama yeni gelen Wb'ci editörün "fanlar seriyi bırakır Oda-sensei" şeklindeki göz korkutmalarından sonra hikayeyi değiştirdi. Bak ilk çizdiğinde pala bıyıklı, korsan şapkalı prime Roger vardı.@kaizokuou bu konuda iddian yoksa kendine Roger’cıyım deme.
Ben iddiayı anlamadım ki. Kutsal şövalyeler tam takım orada geziyormuş zaten. Onlar da Xebec’i hedeflemeyecek mi mantıken? Bu iddia çoktan yalan oldu usta. Herkes önüne gelene daldı bence. Oda yine okuru gaza getirmek için yalan söyledi…Usta 2v1 ihtimali yüzde 1 sen kendi haline yan, 1 seneye çek iddayı güveniyorsan.
@Whitebear D olaya müdahale etmiş diye yorumladım.Oda bunu başta 4v2 olarak planlamıştı ama yeni gelen Wb'ci editörün "fanlar seriyi bırakır Oda-sensei" şeklindeki göz korkutmalarından sonra hikayeyi değiştirdi.
Smoker iki şıklı olarak dişünmüş, Rocks korsanlarından biri bile Garp ve Roger ile müdaleye girse 2v1 diyen kaybediyor. Yani şu tarz isimsiz bir korsan ile Garp’ın tek panel kapıştığı sahne görsek yandın.Ben iddiayı anlamadım ki. Kutsal şövalyeler tam takım orada geziyormuş zaten. Onlar da Xebec’i hedeflemeyecek mi mantıken? Bu iddia çoktan yalan oldu usta. Herkes önüne gelene daldı bence. Oda yine okuru gaza getirmek için yalan söyledi…
2v1 olmadıysa 1 ay lütfü fanı olacam
WB de kavgaya girişip güzelce dayağını yediyse 1 ay Roger fanı olurum
Kafama yatmadı usta. Tanrı Vadisi’nin anlatıldığı hafta iki taraf da Smoker’ı şu şekil soru bombardımanına tutacak gibi geliyorSmoker iki şıklı olarak dişünmüş, Rocks korsanlarından biri bile Garp ve Roger ile müdaleye girse 2v1 diyen kaybediyor. Yani şu tarz isimsiz bir korsan ile Garp’ın tek panel kapıştığı sahne görsek yandın.
İşin ilginci keko da onu oylamış. Şaşırttı.75 kişinin oyladığı şıkka bakar mısın