Fujitora uyar mı?Seni amiral avatarı ile görmek isterdik.
Fujitora uyar mı?Seni amiral avatarı ile görmek isterdik.
Kizaru daha hoş olur gibi.Fujitora uyar mı?
O kadar hoşunuza gitmesin. Uyarsa FujitoraKizaru daha hoş olur gibi.
İyi Fujitora olsun madem. Gittin tek sempati beslediğin amirali seçtin. İddiada bile güvenli oynuyorsun bakıyorum.O kadar hoşunuza gitmesin. Uyarsa Fujitora
Rüyasında görür artık bot preyi
Yok Kizaru istemem. Akainu olabilirdi ama Fujitora'da anlaştık.İyi Fujitora olsun madem. Gittin tek sempati beslediğin amirali seçtin. İddiada bile güvenli oynuyorsun bakıyorum.
Yok Kizaru istemem. Akainu olabilirdi ama Fujitora'da anlaştık.
Onların olması iddia dışı. Bu Rocks ve Roger Garp üzerinden girdik iddiaya.Kaybetmişsin zaten kutsal şovalyeler ve Shanks'ın babası savaşan tarafta.
Nasıl iddia dışı ?Onların olması iddia dışı. Bu Rocks ve Roger Garp üzerinden girdik iddiaya.
İyi de iddiaya girdiğimiz sıra Kutsal Şövalyeler diye bir şey olmadığı gibi onların orada olduğu da söylenmedi. O bilgiye göre hareket edildi.Nasıl iddia dışı ?
Roger ve Garp korsanları şebek korsanlarını indirmiş olacaklardı 2'si birlikte öyle değil mi iddia bu ?
Peki Roger ve Garp'ın yanında Shanks'ın babası ve kutsal şovalyeler falan kapışmışsa Şebek korsanlarıyla bu iddia nasıl olacak ?
Senin iddian Roger ve Garp, Şebek korsanlarını birlikte yenmişler değil miydi ? Hatta Roger'ın tayfası bile yoktu işin içinde yoksa yanlış mı hatırlıyorum.