Tarihe baktın mı sen.Her yerde Lucci Akainu'yu azarladı diye reklam yapsın sonra da sırf Vergo Dof'un adamı diye Lucci'yi kurda kuşa yem etsin. Algı operasyonunu görüyorsun değil mi? Okullarda ders olarak okutulsa yeridir.
Tarihe baktın mı sen.Her yerde Lucci Akainu'yu azarladı diye reklam yapsın sonra da sırf Vergo Dof'un adamı diye Lucci'yi kurda kuşa yem etsin. Algı operasyonunu görüyorsun değil mi? Okullarda ders olarak okutulsa yeridir.
Tarih mi? Daha bir sayfa önce algı operasyonlarına dikkat çektim. Şu durumda tarihin bir önemi var mı sence benim için?Tarihe baktın mı sen.
Tarih mi? Daha bir sayfa önce algı operasyonlarına dikkat çektim. Şu durumda tarihin bir önemi var mı sence benim için?
2013 be ayıp. Cp9 Lucci vs Vergo çekişmeli birşey.MW konusu mu şaşırtmadı
Konuda yorumları okursan genellikle Vergo demişler yalnız o zamanlar. Anket tabii şimdiye kalmamıştır."Gücünü yorumlamakta en zorlandığım karakterler ödülü olmayan karakterlerdir."
- @Millennium Wizard
Rob Lucci, Vergo'yu döve döve parkinson eder.
Şaka yapıyorum 2013'te olsak ne derdim bilemem o yüzden işin eğlencesideyim sadece bana açtığın Ray, Jack konusu bile absürt gelmiyor o zamanlar Jack, Katayla da ödülğ yakınken sağ kol sanılıyordu.Konuda yorumları okursan genellikle Vergo demişler yalnız o zamanlar. Anket tabii şimdiye kalmamıştır.