Sene 2013Alpa kazanmış Lucci konusunda.
3 milyarlık adamsın Reis yüzün de mi kızarmıyor böyle küçük meselelerden bahsederken@Millennium Wizard ve @RedTeroR şaşırtmadı. :S
Senin patlama balonların hep küçük olur zaten nedense... :S3 milyarlık adamsın Reis yüzün de mi kızarmıyor böyle küçük meselelerden bahsederken
Form daha güçlü ama o modta gücünü kullanmıyor. Ciddiyetsiz takılıyor genel anlamda. Lucci ile savaşından anlayabilirsin. Benim dediğim şey basit. G5 formu içinde yaptığı her atak illa herhangi başka bir formundaki yaptığı ataktan daha güçlü olmak zorunda değil. G5 formuna girene kadar Kaido'ya çaktığı gibi Red Roc çaksa Lucci şu an yıldızları sayıyordu.Nika, diğer bütün formlardan daha güçlü. Cidden bunun aksini savunuyor olman trajin :d
Üniversiteye yeni başlamıştım.Sene 2013
O zamanlar Alpamış liseye gidiyordur yada ortaokula.
Biz de Oda'yı adam sanıyorduk
G5 formu paket halinde kral haki ve b.haki ile gelmiyor. Kullanmak isterse kullanıyor. Kral hakinin öncesinde yıldırım efekti çıkarması gerekiyor. Öyle bir şey yok. Vurup kan aldığı atakta bırak kral haki koka bile yok.G5 formunda Luffy kral haki de kullanıyor Kaido tarafından dendi bu. O attığı yumruğun Kaido'ya attığı yumruklardan farkı yok ciddiyet olmasa nolucak bam diye vuruyor yumruğu.
Yau arkadaşım, Nika'nın olayı bu.Form daha güçlü ama o modta gücünü kullanmıyor. Ciddiyetsiz takılıyor genel anlamda. Lucci ile savaşından anlayabilirsin. Benim dediğim şey basit. G5 formu içinde yaptığı her atak illa herhangi başka bir formundaki yaptığı ataktan daha güçlü olmak zorunda değil. G5 formuna girene kadar Kaido'ya çaktığı gibi Red Roc çaksa Lucci şu an yıldızları sayıyordu.