Mesele küçük değil sen çok büyüksünSenin patlama balonların hep küçük olur zaten nedense... :S
Yeni nickin Balon terör olmalı diye düşünüyorum.
Mesele küçük değil sen çok büyüksünSenin patlama balonların hep küçük olur zaten nedense... :S
Yeni nickin Balon terör olmalı diye düşünüyorum.
Başladı yine hikâyelerin...Mesele küçük değil sen çok büyüksün
Siz önünüzdeki bariz gerçekten kaçıyorsunuz. Lucci'ye vurduğu atağı Red Roc'tan güçlü görüyorum diyebilecek bir kişi bile çıkmaması lazım.Yau arkadaşım, Nika'nın olayı bu.
Bence bu konuyu daha fazla savunup evrendeki looney tunes'u Kf'ye uyarlama
Nika'yı sıradanlaştırmaya çalışıyorsun.Siz önünüzdeki bariz gerçekten kaçıyorsunuz. Lucci'ye vurduğu atağı Red Roc'tan güçlü görüyorum diyebilecek bir kişi bile çıkmaması lazım.
Hiçbirini kullanmıyor adam akıllı diyoruz hala kafa tutuyor diyorsunuz.Nika'yı sıradanlaştırmaya çalışıyorsun.
Nika'nın olayı sadece saldırı gücü değil; savunma, hız ve çevreyle etkileşimiyle beraber tanrı seviyesine çıkıyor. Nika'yı komple bir paket olarak düşün, evrendeki açık ara en büyük güç. Şu ana kadar yanına yaklaşabilen bir güç dahi görmedik. Haliyle savaşırken dalga geçer tarzda ciddiyetsiz olması gayet olağan. Bir karakterin çıkıp ona kafa tutabiliyor olması bile büyük olay, ısrarla çarpıttığın kısım burası.
Bu hafta Lucci tek yeri kaybettin, haftaya da bütün bu çarpıtmaları kaybedeceksin, bu süreyi iyi değerlendirHiçbirini kullanmıyor adam akıllı diyoruz hala kafa tutuyor diyorsunuz.
Zoro Mihawk'a kafa tuttu diyorsanız, Lucci de Luffy'e kafa tutuyoru kabul ederiz.Bu hafta Lucci tek yeri kaybettin, haftaya da bütün bu çarpıtmaları kaybedeceksin, bu süreyi iyi değerlendir
Yıl oldu 2023, Zoro fanı olmadığımı anlamadınsa ne yapayım ben. :dZoro Mihawk'a kafa tuttu diyorsanız, Lucci de Luffy'e kafa tutuyoru kabul ederiz.
Mihawk fanı olduğun için söyledim.Yıl oldu 2023, Zoro fanı olmadığımı anlamadınsa ne yapayım ben. :d
G5 formu paket halinde kral haki ve b.haki ile gelmiyor. Kullanmak isterse kullanıyor. Kral hakinin öncesinde yıldırım efekti çıkarması gerekiyor. Öyle bir şey yok. Vurup kan aldığı atakta bırak kral haki koka bile yok.