Apoo kazığından sonra tekrar birileriyle birlik olup Shanks'a dalacağını düşünmüyorum.Etrafta 2 tane kızıl kafa olmamamlı demiştir ve saldırmıştır
Apoo kazığından sonra tekrar birileriyle birlik olup Shanks'a dalacağını düşünmüyorum.Etrafta 2 tane kızıl kafa olmamamlı demiştir ve saldırmıştır
O konuda da şu tarz söylemler var. CP 9 Spandam= CP 0 Lucci. Gerçi Lucci'yi böyle bir denklem ile kötü bir konuma soktum fakat emrindeki kişiler kendisinden daha güçlü olabilir belkide.Ben bu Lucci'ye çok takıldım ya, şimdi bu Cp0 lideri. Spandam lider olsa düşünmezdim ama lucci görev adamı lider olduysa gücünü kabul ettirmiştir diye düşünüyorum. Bu adam amiral etmez mi şimdi? Etse de Luffy'den daha hızlı mı gelişti yani? Kid alsın deyim de Lucci ne seviyede?
Apoo'yu çarmıha gerecek zaten. Bm'nin de elinden Luffy'i kurtaracak ve sen de mi yonkou karşısında bu durumlara düştün deyip sırıttıktan sonra beraber Bm'yi indireceklerApoo kazığından sonra tekrar birileriyle birlik olup Shanks'a dalacağını düşünmüyorum.
Bence Kaido'yu kışkırtıp BM'e karşı getirtirecek. İki yonko vs'si.Apoo'yu çarmıha gerecek zaten. Bm'nin de elinden Luffy'i kurtaracak ve sen de mi yonkou karşısında bu durumlara düştün deyip sırıttıktan sonra beraber Bm'yi indirecekler
Kaido Bm'yi yamultur o zaman ahhahahaha.Bence Kaido'yu kışkırtıp BM'e karşı getirtirecek. İki yonko vs'si.
Senin dediğin zor ya. Benim dediğim daha iyi olur hem satışlar da patlar Oda duysun sesimiKaido Bm'yi yamultur o zaman ahhahahaha.
Ama benim dediğim çıkacak ve sonra Kaido da inecek
Senin dediğin daha zor amaSenin dediğin zor ya. Benim dediğim daha iyi olur hem satışlar da patlar Oda duysun sesimi
Ama benim dediğim daha epik olmaz mı ya? Yesinler birbirlerini skksj ortam Kid'le Luffy'e kalsın.Senin dediğin daha zor ama
Hem yeni çağı da gösterir böylece
Oda'nın tarzı değil bence de hepsini Luffy indirmemeli ama bu gidişle olacak olan oAma benim dediğim daha epik olmaz mı ya? Yesinler birbirlerini skksj ortam Kid'le Luffy'e kalsın.
Kaido'nun tayfasında gizlenmiş bir tane CP0 ajanı ortalığı galeyana getirip Big Mom'la Kaido'nun birbirine girmesini sağlıyor. Bak olay hükümete de geldi. Muazzam senaryo.Oda'nın tarzı değil bence de hepsini Luffy indirmemeli ama bu gidişle olacak olan o
Ya ittifakla ya da kendisi alacak ama p hep olacak.
Ben de yonkoular arasında savaş isterim.