"Kidden ben hala umitliyim, yeni jenarasyonda en azindan bir shiki olur."Kid belki potansiyel olarak daha iyidir. Ama bence suan lucci yener. Kiddin meyvesi guzel bir meyve, ama iyi bir dourikide, tekkai diyen bir bedene ne kadar etki eder ? Hele birde 2 yilda, jyabura gibi tekkaide savasmayi ogrenmisse lucci ?
Dusunun; kid manyetizmayla demiri manipule edebiliyor, ama onlara haki yukleyemez. Ancak o demirden yiginla yaptigi kola belki yayabilir. Bu sartlarda disardan firlatilan picaklar =) etkisiz kalicaktir lucciye. Ve luccinin kidde her temasi ve vurusu omrunden goturur kidden. Ustelik rokougan demirin otesindende bence hasar verir. Yani lucci sadece busoshoku ogrenmisse bile kiddi yenicektir.
Kidden ben hala umitliyim, yeni jenarasyonda en azindan bir shiki olur. Ama daha yolu var. Lucci , luffyi dove dove yamultan ozel biri. Oda onemli yere gelicektir.
Zaten hep 2 haki ogrenir cikar dedim. E.oda hayalimi gecti cp-0 ya yamamis onu. Yinede baskan olsa bile, cp-0 daki en guclu kisi oldugunuda dusunmuyorum. Ama onunda muthis bir potansiyeli var. Ne demisti ? Ne kadar calisirsam o kadar guclenirim
Kid demir yığınıyla Dofi'nin yaptığı uyanışın aynısını yapamaz mı ?Kid belki potansiyel olarak daha iyidir. Ama bence suan lucci yener. Kiddin meyvesi guzel bir meyve, ama iyi bir dourikide, tekkai diyen bir bedene ne kadar etki eder ? Hele birde 2 yilda, jyabura gibi tekkaide savasmayi ogrenmisse lucci ?
Dusunun; kid manyetizmayla demiri manipule edebiliyor, ama onlara haki yukleyemez. Ancak o demirden yiginla yaptigi kola belki yayabilir. Bu sartlarda disardan firlatilan picaklar =) etkisiz kalicaktir lucciye. Ve luccinin kidde her temasi ve vurusu omrunden goturur kidden. Ustelik rokougan demirin otesindende bence hasar verir. Yani lucci sadece busoshoku ogrenmisse bile kiddi yenicektir.
Kidden ben hala umitliyim, yeni jenarasyonda en azindan bir shiki olur. Ama daha yolu var. Lucci , luffyi dove dove yamultan ozel biri. Oda onemli yere gelicektir.
Zaten hep 2 haki ogrenir cikar dedim. E.oda hayalimi gecti cp-0 ya yamamis onu. Yinede baskan olsa bile, cp-0 daki en guclu kisi oldugunuda dusunmuyorum. Ama onunda muthis bir potansiyeli var. Ne demisti ? Ne kadar calisirsam o kadar guclenirim
Sen neye dayanarak Lucci teke alır diyorsun ? Luffy ile eş gösterilen bir adam Kid.Luffy gibi Rayleigh den egitim almadi bu adam kendi gitti gordu yeni dunyanin dehsetini35 kisi neye dayanarak Kid dedi bilmiyorum ama Kid bildigin bos hava kütlesi baska bisey degil...Lucci 1 tane saglam koysa hastanelik eder
Luffy daha dehşet şeyler yaşadı.Sen neye dayanarak Lucci teke alır diyorsun ? Luffy ile eş gösterilen bir adam Kid.Luffy gibi Rayleigh den egitim almadi bu adam kendi gitti gordu yeni dunyanin dehsetini
Alıntıladığın yazıda anlatmak istedim zaten her şeyi. Tabi şu da var. Luffy'nin ki de anormal şartlarda gerçekleştiği gibi Kid'in de arkasından vurulup vurulmama ihtimali var. Yine de üçlü ittifaklarının ortasına Kaido düşmesi aslında bir şanstır. Hele ki Shanks ve tayfası hedeflerindeyken. Bizimkilerin ittifakının ortasına düşseydi herkes bundan bahsederdi.Luffy Bm yi bile göremedi.Fark ortada.