İşte objektif bir yorumKid öldürür Lucci'yi.
Yanlış anlaşılmasın. Kid öldürür Lucci'yi derken kat be kat üstün olduğundan söylemiyorum. Muhtemelen aralarında çok fazla fark yoktur lakin böyle bir karşılaşma olsa Kid'in karşısındakini öldürmesi çok da beklenmeyecek bir durum olmaz, hatta yakışanı o olur.İşte objektif bir yorum
Kid değil Zoro alır şu an Lucci'yiYanlış anlaşılmasın. Kid öldürür Lucci'yi derken kat be kat üstün olduğundan söylemiyorum. Muhtemelen aralarında çok fazla fark yoktur lakin böyle bir karşılaşma olsa Kid'in karşısındakini öldürmesi çok da beklenmeyecek bir durum olmaz, hatta yakışanı o olur.
Kaido dövünce fena ezdiler. Kaido'nun karşısında Luffy olunca sanki durum farklı olacaktı. Kidd iyi, iyiKid değil Zoro alır şu an Lucci'yi
Yeni çağ geliyor ve Kid-sama da bunun öncülerinden. Kedicik ile kıyaslamayalım ahahhaha.
Luffy de esir düşerdi gördük işte nasıl esir düştüğünü bu arc Ama onun kurtarıcısı oluyor her arc.Kaido dövünce fena ezdiler. Kaido'nun karşısında Luffy olunca sanki durum farklı olacaktı. Kidd iyi, iyi
Shanks'ı hedef alması biraz tereddüte düşürüyor beni ama hedef değiştirmiş olabilirLuffy de esir düşerdi gördük işte nasıl esir düştüğünü bu arc Ama onun kurtarıcısı oluyor her arc.
Kid'e yatırım yap geleceği kazan
Etrafta 2 tane kızıl kafa olmamamlı demiştir ve saldırmıştırShanks'ı hedef alması biraz tereddüte düşürüyor beni ama hedef değiştirmiş olabilir