Bu biraz kişisel fikir yalnız. Mangaka istese onu da Hükümetin zirve adamlarından yapabilir ki boş bir mevkiye de getirmemiş.Kid bu serinin zirve karakterlerinden, ama Lucci değil.
Bu biraz kişisel fikir yalnız. Mangaka istese onu da Hükümetin zirve adamlarından yapabilir ki boş bir mevkiye de getirmemiş.Kid bu serinin zirve karakterlerinden, ama Lucci değil.
Olabilir olamaz değil ama o potansiyeli görmüyorum ben. Croco'ya Mf'de yaptığı iade-i itibarın bir benzerini yapmıştır Lucci'ye. Boş bir adam feğil kesinlikle, hakkı da yendi bence ama fazlası yok.Bu biraz kişisel fikir yalnız. Mangaka istese onu da Hükümetin zirve adamlarından yapabilir ki boş bir mevkiye de getirmemiş.
Aynen, Kid nereye saldırsa kovullmuş. Hala luffy ile denk olacağını düşünenler var. Luffy sağkol balon püsküvüt ü yeni dünyanın sonuna uçuruyor, Kid krakerin alt seviyesinde olan bir komutan tarafından püskürtülüyor. Tamam tipi karakteri vs piskopat olması gibi özellikleriyle kid 10 numara karakter ama şuanki bilgiler ışığında Lucci ye rakip olamazKid'in potansiyel daha fazla olabilir ama şu an Lucci güçlü Lucci kazanır.
Kid in ne zaman Bm nin adalara saldirdigi hakkinda bilgi yokki.Yeni dunyaya ilk girdigi zamanlarda daldi ise o koprunun altindan cok sular akmistir.Aynen, Kid nereye saldırsa kovullmuş. Hala luffy ile denk olacağını düşünenler var. Luffy sağkol balon püsküvüt ü yeni dünyanın sonuna uçuruyor, Kid krakerin alt seviyesinde olan bir komutan tarafından püskürtülüyor. Tamam tipi karakteri vs piskopat olması gibi özellikleriyle kid 10 numara karakter ama şuanki bilgiler ışığında Lucci ye rakip olamaz
Yok artık, harbi mi?Bu vs'nin sonucunu Oda belirler.
Devamında ne demek istediğimi açıklamışım. Özellikle bir yeri alıntılamak pek doğru değil.Yok artık, harbi mi?
İfade komik olmuş ama kabul et. Okudum zaten yazdığını.Devamında ne demek istediğimi açıklamışım. Özellikle bir yeri alıntılamak pek doğru değil.
Daha hiçbir şeyini görmediğimiz karakterlerin anketlerinin sağ tarafı doldurmasına içerlemişim ondan sanırım. :/İfade komik olmuş ama kabul et. Okudum zaten yazdığını.