2y sonrasında Luffy yenebilmismi acaba Doffy'i.Iki yıl sonraki Dof iki yıl önceki Luffy'yi yener. Bunu biliyor muydunuz ? Trajyikomedyiya gel
2y sonrasında Luffy yenebilmismi acaba Doffy'i.Iki yıl sonraki Dof iki yıl önceki Luffy'yi yener. Bunu biliyor muydunuz ? Trajyikomedyiya gel
Ahahaha düz yumruk dediğin vuruşları şimdinin imparatoru yapıyor ama.Belki g3 vuruşları gibi nereden biliyorsun.2 düz yumruğa şeklin kaysın.
Aynen bu da var.2y sonrasında Luffy yenebilmismi acaba Doffy'i.
Smokerla alabastada karşı karşıya geldiginden denk gördüysen demek. Smoker Doffyden tek yiyince böyle düşünmen normal senide anliyorum.Balon ve iğne karşı karşıya gelmiş.
Konumu o ödülü almasında yardımcı olabilir.2 yılda sadece tayfa mı güçlendi hadi gönlün olsun 750 m olsun.Şu kesinliği bir türlü anlamadım gitti.Mangaka sbs de falan mı söyledi de bilmiyorum bi anlatın yahu.GL den çıkanlar güçlensin diye yapılmış 2y3d muhabbeti neden zaten yeni dünya da duran karakteri alakadar etsin ? Bu zamana kendini güçlendirememiş olan karakter,2 yıl da ne yapacak da güçlendirecek ? WB nin gemide ol,tümen komutanı ol ama 2 düz yumruğa şeklin kaysın.2 yıl sonra 1 milyar oluyorsun abow
Olabilir kendi düşüncen Luffy orada acelem var deyip arka arkaya saldırılar düzenlediği için yoruldu yoksa kraker hesabı 11 saat falan sürse doff hayatta olmayabilirdiBen bunu Luffy - ACE üzerinden değerlendiriyorum. Bence 2sene sonra ki Luffy Ace'den üstün ve Doflamingoyu zar zor yendi hatta baya baya yardımla yendi. Her ne kadar ACE Dofu zorlasada alabileceğini sanmıyorum.
Orası da ayrı bir mesele tabi Ben gecekondulaşmayı anımsatan çarpık anketlere olan tepkimi belirttim sadece.2y sonrasında Luffy yenebilmismi acaba Doffy'i.
Ace Teach'i zorlayabildi mi ki? Sapasağlam çıktı o savaştan BB. Zorlama dediğin Kuro vs Luffy'dir, Zoro vs Mrs 2'dir. 2-3 ateş gösterisi yaptı, batı bi' şey olmuyor, son saldırısyla girip yenildi.Ace vs Teach gibi olur.Ace hafiften zorlayabilir ama kazanamaz.Doflamingo Teach gibi her darbeyi almaz ama Entei atınca biraz zorlanır.Onu atlatınca da kazanır zaten.
Ahahaha düz yumruk dediğin vuruşları şimdinin imparatoru yapıyor ama.Belki g3 vuruşları gibi nereden biliyorsun.
Aynen bu da var.