Hala aynı şekilde düşünüyorum (bide kitabı okuduktan sonra yorum yaparım artık)..Fiziksel güç ve dövüş yeteneği olarak Ace epey sağlam, ama Dof biraz daha üstün gibi geliyor,
Pek çok kişinin aksine haki konusuna Ace'in gayet hakim olduğunu düşünüyorum, ama Dof'un hakisi de çok sağlam,
Ve Dof'un meyvesi daha iyi,
Her alanda bir miktar daha üstün duruyor Dof, kolay bir savaş olmaz ama Dof kazanır..
Ben bunu Luffy - ACE üzerinden değerlendiriyorum. Bence 2sene sonra ki Luffy Ace'den üstün ve Doflamingoyu zar zor yendi hatta baya baya yardımla yendi. Her ne kadar ACE Dofu zorlasada alabileceğini sanmıyorum.2 yıl önce veya 2 yıl sonra ace avantajlı yener 2 yıl önce 500 m lik adam 2 yıl sonra 1 milyara yaklaşır buda baya güçlü olması demek
Şu kesinliği bir türlü anlamadım gitti.Mangaka sbs de falan mı söyledi de bilmiyorum bi anlatın yahu.GL den çıkanlar güçlensin diye yapılmış 2y3d muhabbeti neden zaten yeni dünya da duran karakteri alakadar etsin ? Bu zamana kendini güçlendirememiş olan karakter,2 yıl da ne yapacak da güçlendirecek ? WB nin gemide ol,tümen komutanı ol ama 2 düz yumruğa şeklin kaysın.2 yıl sonra 1 milyar oluyorsun abow2 yıl önce veya 2 yıl sonra ace avantajlı yener 2 yıl önce 500 m lik adam 2 yıl sonra 1 milyara yaklaşır buda baya güçlü olması demek