Tamam da öyle ne zevki var? :/Beyler kasmayın risk alırım diyorsanız soft bana dikkat ederek botla oynayın 20-25 ten sonra normal oynarsınız. Denedim geröekten fark ettiriyor. Adamın saatlerce uğraştığını yarım saatte yapılıyor.
Tamam da öyle ne zevki var? :/Beyler kasmayın risk alırım diyorsanız soft bana dikkat ederek botla oynayın 20-25 ten sonra normal oynarsınız. Denedim geröekten fark ettiriyor. Adamın saatlerce uğraştığını yarım saatte yapılıyor.
Tam yaşamak için bir nedenim oldu, o da kaybolmak üzere he.![]()
Belli bir seviyeye geldikten sonra normal oynanır. Amaç diğer kullananlara yetişmek ve belli bir seviyeye gelmek. Tabi herkese göre değişir. Zaten genelde böyle oynayanlar bir süre sonra sıkılıyor oyundanTamam da öyle ne zevki var? :/
moltresin kanatları acayip geniş duruyor yani görsen kesin tanırsınBen de Moltres gördüğümü sanıyordum. Meğerse o silüet Gastly imiş. Gölgesi aynı kuş gibi duruyor Gastlynin.![]()
karşıma çıkmıyor ki sadece radarda görünüyoro zaman sana benden tavsiye aklını kaçır onu kaçırma dünyada meşhur olursun valla![]()
bende de porygon var 390 cp'lerde 8lvl'de yakaladim.Porygon yakaladım la adam bu pokeye sahip hesabını 800$dan satıyordu.