Ben bir karakterini avatarım da yapmıştım. Hoş oyun hoş. O kadar da şey etmeyelim.Aldığımızı sevmiş olduk diyelim
Ben bir karakterini avatarım da yapmıştım. Hoş oyun hoş. O kadar da şey etmeyelim.Aldığımızı sevmiş olduk diyelim
Hangisi ? Gördüm mü acaba en son kurbağa hıyarı ile dövüşüyordumBen bir karakterini avatarım da yapmıştım. Hoş oyun hoş. O kadar da şey etmeyelim.
Yok, oyunun adına gidince göreceksin.Hangisi ? Gördüm mü acaba en son kurbağa hıyarı ile dövüşüyordum
Pekala görünce tanıyacağımı düşünüyorum bitirince yaparım tahminimiYok, oyunun adına gidince göreceksin.
Gene aynı tarz saçma sapan grafikler ve büyük ihtimalle gene tek başımıza 1000 tane donanma askerinin arasına dalıp paldır küldür daldığımız bir oyun.Yıllardır oyun oynuyorum hep hayalimdir şöyle sağlam grafiklerle ve iyi bir hikaye ile sunulmuş RPG öğeleri barındıran One piece oyunu.Luffy veya tayfadan birisi olmamıza da gerek yok kendi karakterini yarattığın ve East blue da sıfırdan başladığın ilerleyen aşamalarda kendi meyveni yiyip onda adım adım güçlendiğin bir oyun çok zor olmasa gerek ama yapmıyorlar işte yapmayacaklar gibi de belki de yazılı olmayan bir kural vardır One piece için AAA bir oyun yapmak yasak falan demiştir hakları elinde bulunduran Oda.Buyrun arkadaşlar yeni One Piece oyunu hayırlı olsun.
1 mi daha iyi 2 mi biliyor gibisinEpic'te Total War Warhammer için agaya beleş kampanyası var. Gören kapsın oyunu, çok sağlamdır.