Ben denedim oynadım zeldayı emü ile oluyor ama oyunu istediğim gibi oynayamadım tuş kombinasyonu yüzünden sildim.Ben denediğimde baya çetrefilliydi eğer biraz da sadeleştirmişlerse tam aradığım şey olur.
Ben de o yüzden silmiştim.Ben denedim oynadım zeldayı emü ile oluyor ama oyunu istediğim gibi oynayamadım tuş kombinasyonu yüzünden sildim.
Bula bula Kena'yı mı buldun yav. On seneye ne oldu? On saat bile sürmüyor bu oyun.Saklı ormandan herkese merhaba. Kena'cığımın hepinize selamı var.
Bulana kadar hiçbir şey oynamayayım mı? Öleyim mi ben?Bula bula Kena'yı mı buldun yav. On seneye ne oldu? On saat bile sürmüyor bu oyun.
Ne durumdasın seçebildin mi bir şey peki?Bulana kadar hiçbir şey oynamayayım mı? Öleyim mi ben?
Bence yok. Konu bağlantısı da yok zaten. Sonradan oynarsın. Zaten en kolayı Elden Ring gibi gözüküyor. Dark Souls 1'i oynuyorum iki gündür. Harita bile yok.Witcher 3'ü ng+ 100 level ile bitidiğimde elden ring düşünüyorum, öncesinde diğer souls oyunlarını oynamama gerek varmı ne dersiniz?