Evet Series X vardı.Series X vardı değil mi sende?
Bedava deneme sürümü olması lazım bi deneyip öyle al istiyorsan garanti olsun.
Bu bedava deneme sürümü yeni mi geldi ? Sen dedikten sonra baktım hemen varmış dediğin gibi. Yarın deneyeceğim.
Evet Series X vardı.Series X vardı değil mi sende?
Bedava deneme sürümü olması lazım bi deneyip öyle al istiyorsan garanti olsun.
Aynen deneme sürümü yeni nesil güncelleme ile birlikte eklendi.Evet Series X vardı.
Bu bedava deneme sürümü yeni mi geldi ? Sen dedikten sonra baktım hemen varmış dediğin gibi. Yarın deneyeceğim.
Daha geçen dedim adam akıllı bir dizisi yapılsa yer yerinden oynar diye. Tabi bizimkisi lüks bir beklenti bu devirde. Zenci Elizabeth'e selamlar.Kara haber geldi. Lanet olsun ki Netflix, BioShock'un filmini yapacakmış. Kim bilir nasıl bir garabet koyacaklar önümüze.
Sevdiğim her şeyi piç etmeye yemin etmişler sanki.
Netflix is making a live-action BioShock movie
Another video game adaptation for the streaming service.www.theverge.com
Bence Bioshock çok ama çok zorlasalar anca kötü yapabilecekleri bir hikaye. Sjw sosuna bulansa bile çok da kötü olacak bir hikaye değil. Ben olumlu karşıladım haberi şahsen.Kara haber geldi. Lanet olsun ki Netflix, BioShock'un filmini yapacakmış. Kim bilir nasıl bir garabet koyacaklar önümüze.
Death Note için de benzer şeyler söyleniyordu. Sonuç ortada.Bence Bioshock çok ama çok zorlasalar anca kötü yapabilecekleri bir hikaye. Sjw sosuna bulansa bile çok da kötü olacak bir hikaye değil. Ben olumlu karşıladım haberi şahsen.
Ne gerek var cidden. Oyunun atmosferi ve geçtiği dünya olsun, düşmanları olsun, aksiyonu olsun. Bunu dizi olarak aktarmak zor bence. Aktarsalar bile ciddi bütçe ayırmaları gerekiyor. Öyle olmayınca kalitesiz gözüküyor. Hangi dünyada geçecek bilmiyorum ama Big Daddy ve Handyman gibi düşmanların aksiyonunu diziye yedirmek zor olur bence.Kara haber geldi. Lanet olsun ki Netflix, BioShock'un filmini yapacakmış. Kim bilir nasıl bir garabet koyacaklar önümüze.
Oyunu 24.5 saatte bitirmiş bulunuyorum. Yuh, dünden bugüne 6.5 saat oynamışım mereti. Oyunun son kısımlarında bir dövüş var, son boss'tan önce biriyle kapışıyorsun. Orası kısmen zor. Son boss, acayip kolay. çünkü son boss, son boss değil.Immortals Fenyx Rising oynuyorum. 18 saat olmuş. Oyunda aldığım saçma sapan oyun çökerten hatayı saçma sapan bir şekilde tarihi 1 Mart'a alarak düzeltip yoluma devam ettim. 10 saatlik deneyim sonrası bulmaca ve dövüşün dengeli olduğunu düşünüyordum lakin bulmaca kısımlarının gereksiz uzatıldığına karar verdim. Gittikçe daha da boş yere uğraşıyorsunuz resmen. Yine de kendini tekrar eden bulmacalara neredeyse denk gelmedim diyebilirim. Bunun dışında hikâye anlatımına gelecek olursak, hikâyeyi Zeus ve Prometheus'un muhabbeti eşliğinde anlatmadığı zamanlarda hiç fena olmuyor, buna bağlı olarak sanat tasarımı yönünden de pek çok bakımdan artı puan alıyor. Uçma mekaniği biraz sıkıntılı, yetenek kullanırken aynı zamanda yanlışlıkla iksir içebilmek gibi tuş koordinasyon sorunları olabiliyor. Oyunu tamamen bitirmeye kalkarsam en az bu kadar daha oynamam gerekir gibi ama muhtemelen ana ve yan görevleri bitirip oyunu bırakırım. Bu da bana 5-10 saate daha mal olur gibi. Beklediğimden kötü bir hikâye aktarımı ve beklediğimden iyi bir oynanış buldum oyunda. Bundan sonra da Horizon Zero Dawn'a bakarım herhâlde.
Yok yaa akşam iş çıkışı 8 gibi açıyorum oyunu en az 1 saat sıra bekletiyor tabi sıraya girmek bile yarım saatimizi alıyor tam bir rezillikLost Arc'ın son durumu nedir acaba, rahatladı mı sunucular? Birde @Historia sen bilgili bir abimizsin Tr de bu kadar yükseldiler oyuna Türkçesi gelir mi?