Üstte attığım videoda zaten bu piyasada bu işi en iyi anlayan adamın videosunu atmışım ve adam video boyunca grafikleri inceleyip övüyor ve usta işi olduğunu söylüyor. Ve bizzat oyunu kendi açıp inceliyor sen ona rağmen downgrade diye diretiyorsun
Yav adam oyunu açmış inceliyor.
Hadi ben saydığım oyunlardan Returnal hariç hepsini bizzat oynayıp baktım ve grafiklerin bizzat Official gameplay videolarında gösterildiği gibi olduğunu söyleyebilirim hatta Returnal ve Ratchet geçen sene en iyi grafikli oyun seçimlerinde ilk 3'e girdi. Hadi beni boş ver üstekini bizzat çıkış sürümü gameplay'inden attım buraya.
Yine söylüyorum üsteki attığım görüntüler hazır olan ve oynanması ve ''PS5'' de denenmesi için kurumlara dağıtıldı.
Adamlar bunu Ps5 üzerinde oynayıp denedi eğer fps drop yeseler nasıl oynasınlar nasıl denesinler veya kurumlar nasıl incelesinler? Bu attığım görüntüler zaten ordan çıkma
Downgrade yiyen ürün zaten belli olur kendini gösterir, bak kendin de diyorsun ilk oynayışta fark etmezsin diye yani oyuncunun fark etmediği bir downgrade, downgrade değildir zaten.
Bu arada her oyun Downgrade yemez öyle bir şey yoktur adam RTX3090 kasadaki performansı gösteriyordur daha düşük gereksinimde oynayan adama grafikleri daha kötü geliyordur ama üstte bağımsız kurumların Ps5'den aldığı görüntüleri atmışım yani oyunu ben açtığımda farklı bir sürümle karşılaşmayacağım. Demo olayı ise farklıdır, Demo adı üstünde Demodur bir nevi tanıtım taslağıdır.