Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstte attığım videoda zaten bu piyasada bu işi en iyi anlayan adamın videosunu atmışım ve adam video boyunca grafikleri inceleyip övüyor ve usta işi olduğunu söylüyor. Ve bizzat oyunu kendi açıp inceliyor sen ona rağmen downgrade diye diretiyorsun:D Yav adam oyunu açmış inceliyor.
Hadi ben saydığım oyunlardan Returnal hariç hepsini bizzat oynayıp baktım ve grafiklerin bizzat Official gameplay videolarında gösterildiği gibi olduğunu söyleyebilirim hatta Returnal ve Ratchet geçen sene en iyi grafikli oyun seçimlerinde ilk 3'e girdi. Hadi beni boş ver üstekini bizzat çıkış sürümü gameplay'inden attım buraya.

Yine söylüyorum üsteki attığım görüntüler hazır olan ve oynanması ve ''PS5'' de denenmesi için kurumlara dağıtıldı.
Adamlar bunu Ps5 üzerinde oynayıp denedi eğer fps drop yeseler nasıl oynasınlar nasıl denesinler veya kurumlar nasıl incelesinler? Bu attığım görüntüler zaten ordan çıkma :D :bilmem:
Downgrade yiyen ürün zaten belli olur kendini gösterir, bak kendin de diyorsun ilk oynayışta fark etmezsin diye yani oyuncunun fark etmediği bir downgrade, downgrade değildir zaten.

Bu arada her oyun Downgrade yemez öyle bir şey yoktur adam RTX3090 kasadaki performansı gösteriyordur daha düşük gereksinimde oynayan adama grafikleri daha kötü geliyordur ama üstte bağımsız kurumların Ps5'den aldığı görüntüleri atmışım yani oyunu ben açtığımda farklı bir sürümle karşılaşmayacağım. Demo olayı ise farklıdır, Demo adı üstünde Demodur bir nevi tanıtım taslağıdır.
Çıksın bakarız.
 
Oyunların grafiklerini analiz eden Digital Foundry yeni Horizon'un grafiklerini inceleyip oyun için Ps5 Graphics Masterclass yorumunda bulundu.
Ve bu oyun cross paltform yani hem Ps4 ve Ps5 için çıkıyor yani bu durum oyunu bir nevi frenlemesine rağmen yinede bu kadar iyi gözüküyor. Sadece Ps5 için çıksa kim bilir grafikler nasıl olurdu.

Dünyayı didik didik inceleyip eski oyunla karşılaştırıp grafikleri analiz ediyorlar izlemeni tavsiye ederim


O kadar satın alımdan sonra Microsoft acilen seri üretime geçmeli artık çünkü bu sene için ilk büyük oyunları Starfield taa Kasım'da çıkıyor, şirketleri bir düzene sokup yılı dolduracak şekilde bir plan yapmalı.
Baktım videoya biraz hocam. Teknik açıdan cidden döktürmüşler. İşin garibi Ps4 çıkalı neredeyse 10 sene olacak. Onda bile görsellik çok iyi gözüküyor. Dediğin gibi ps5'e çıksaydı sadece cidden nasıl gözükürdü acaba ?

Valla Stalker çıkacaktı ne güzel ama ertelendi. Microsoft Baba bari Gamepass'e bir hareketlilik getirse. Activison'u aldı. Getirsin Cod oyunlarıın bazılarını Game Pass'e. Az biraz hareket bekliyorum artık kendilerinden. Büyük oyunların hepsi neredeyse bu yılın sonuna kaldı.
 
Şu exculusive olayına ayar oluyorum cloud sistemi yangınlaşsa da bir önemi kalmasa konsolların exc olayının.(Sistem eninde sonunda oraya gidecek kaçarı yok) Yav ben Stalker2 yi de oynamak istiyorum,Starfield de oynamak istiyorum yeni çıkacak TES'i de oynamak istiyorum, Hellblade 2 yi de,Forza Horizon'da,Halo'da ama öteki taraftan GOW ragnarok'da oynamak istiyorum,Horizon'da oynamak istiyorum... Bunu yapabilmek için ya sağlam bir oyun pc si+ ps5 yapmak lazım ya da Xbox+ps5 yapmak biz norveçtemiyiz nasıl yapacaz bunu.Xbox SX tercihimden zerre pişman değilim aldığım 3 yıllık game pass aylık bazda 20 küsür tlye mal oldu bana aylık bir sigara parasına koca kütüphaneden yararlanıyorum kütüphanede olmayan oyunları da forumlardaki hesap satış olaylarıyla çözüp gene çok komik rakamlara AAA oyunları oynuyorum mesela 80 tl ye rdr 2 alıp oynayıp forum kanalıyla satıp 90 tl ye cyberpunk alıp onu da bitirip şuan devam ettiğim far cry 6 nında içinde bulunduğu farcry bunle ı almıştım ortalama 100 tl ye üç AAA oyun oynamış oldum farcry bundle da 3. 4. ve 5. oyunlarda var ama diğer tarafta eksik kalıyor. Yıl oldu 2022 hala yasakları exc olaylarını aşamadık .Önümüzdeki yıllarda umarım tarihe karışır bu exculusive olayı.Satıyorsun konsolunu zaten sat diğer platformlarda da oyununu kendi platformunda 60 dolara koy git diğer platformlara 100 dolar yap gene dünyanın parasını kazanacaksın hepi topu 3 firmasınız piyasayı domine eden bu kadar zor olmamalı.Konsolların fiyatı aynı zaten konsol satışlarından dramatik bir kaybın olmaz ama oyun satışlarından inanılmaz kazançlar elde edersin pc ye çıkardığın GOW'dan bile dünyanın parasını yaptın çıkar onu Xbox a da ordan da kazan para kazanmak mı istemiyorsun konsolunu almayana mı gıcıksın anlamadım...Mesela çıkar ragnarok u ps ye 60 dolardan sat 1 sene sonra Xbox a da çıkar orda 100 dolara sat.Xbox çıkarsın starfield i game pass ilk günden eklenecek zaten 1 sene sonra sat ps de 100 dolara kim şikayet edecek bundan oyuncuda kazanacak firmada kazanacak zararlı çıkan yok şu senaryoda.Süreli exc olayını bazı oyunlarda ps halihazırda kullanıyor zaten bunu yaygınlaştırmaları gerek hem kendini ÖZEL hissetmek isteyen müşterisine exc üzerinden egosunu tatmin ettireceksin hem de para kazanmaya devam edeceksin.
 
Cyberpunk büyük güncellemeyi yayınlamaya başlamış 41 gb güncelleme umarım düzelmiştir hatalar.
Bu akşam saat 18'de canlı yayın olacak,
Xbox mağazasında oyunun yeni nesil sürümü yanlışlıkla erkenden ortaya çıktı oradan yeni nesil sürümün tanıtılacağı bir nevi kesinleşmiş oldu.
Üstüne birde yeni dlc'lerin de tanıtılması bekleniyor

Güncelleme için 1 seneden fazla vakitleri vardı umarım yeni nesil sürümü yeni hatalarla birlikte gelmez de artık şu oyunu adam akıllı oynayabilir millet.
 
Söylentiye göre konsollarda deneme sürümü de olacakmış next gen güncellemesi için.Mantıklı güvenip almayacak olan dener düzeldiğini görür herşeyin alır.
 
Hata yaşayınca cutscene için eskorta gitmek lazımdı. Kapayıp açma bile çözmüyor bazılarını cutscene çözüyor.

Yeni açık harita cutscene’leri ekleser iyi olur.
41 gb az bir güncelleme değil bir oyun kadar güncelleme.Oyunu ben Xbox series x de hiç bir bugla sorunla karşılaşmadan zevkle 2 kere bitirdim.Şimdi daha da iyi olmuştur birçok ekleme yapılmıştır.Eksiklikler giderildiyse uzun süre oynanır oyun.
 
41 gb az bir güncelleme değil bir oyun kadar güncelleme.Oyunu ben Xbox series x de hiç bir bugla sorunla karşılaşmadan zevkle 2 kere bitirdim.Şimdi daha da iyi olmuştur birçok ekleme yapılmıştır.Eksiklikler giderildiyse uzun süre oynanır oyun.
Ben de bitirdim birkaç hafta önce. Benim de tecrübemin büyük kısmı hatasızdı. Ama bi bug olunca da direk oyun bozan bug olmuştu bana.
İkinci oynayışımda hikayeyi bitirsem de haritayı baya yarım bırakmıştım. Build’ler için girdim ikinciye ve sayılar, perk’ler, stat’lar çok sorunluymuş orda farkettim. Tabi her şekilde tek atıyorsun ayarsız olduğun için o da ayrı konu.

Benim en büyük beklentim perk ve attribute sistemini düzeltmeleri şuan. Bi de haritada savaşma hariç bişeyler eklesinler de görevler arası bişeyler yapalım. Bana yeter.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık